Renovatie en onderhoudsbedrijf BV Intersell

Hoewel BV Intersell niet in Rijnland is gevestigd, lopen er verschillende lijntjes naar bedrijven in de regio rond Alphen aan den Rijn. De renovatie- en onderhoudspecialist is onderdeel van Vink Bouw in Nieuwkoop. En bij de opening van een nieuw hoofdkantoor in Naarden werd nauw samengewerkt met automatiseerder De Computerwacht uit Bodegraven.

“In september hebben wij een nieuw hoofdkantoor in gebruik genomen in Naarden,” vertelt Hendrik Kemphorst, directielid bij BV Intersell. Hij is verantwoordelijk voor de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in opdracht van woningbouwcorporaties en andere vastgoedbeheerders. Bij Intersell zijn circa 32.000 woningen in onderhoud. Het bedrijf opereert in de driehoek (groot) Amsterdam, het Gooi en Almere. Reparatie en onderhoud zijn de belangrijkste activiteiten, maar het bedrijf doet meer. Zo participeert Intersell ook regelmatig in renovatie- en transformatieprojecten, vaak als ketenregisseur. Ook luchtdicht bouwen is een specialiteit.

Computerschermen
Op jaarbasis voert het onderhoudsbedrijf, dat 120 medewerkers in dienst heeft, zo’n 13.000 reparaties uit. De opdrachten en de voortgang van deze activiteiten worden door de medewerkers van Intersell gevolgd op grote computerschermen in het kantoor, dat door Intersell zelf werd verbouwd. Het resultaat is een prachtig ingericht bedrijfspand. Bij de verbouwing werd gebruik gemaakt van een diversiteit aan bouwmaterialen die ook voor uiteenlopende opdrachtgevers wordt gebruikt. Daarmee is het kantoor in Naarden een prachtig visitekaartje geworden.

De ICT-infrastructuur in het kantoor is verzorgd door De Computerwacht in Bodegraven. “Sinds ons samenwerkingsverband in 2014 met Vink Bouw, dat zich vooral richt op nieuwbouw, doen wij zaken met De Computerwacht,” vertelt Kemphorst. Dat begon in 2016 met gezamenlijke servers voor Vink Bouw en Intersell. De jaren daarna nam De Computerwacht ook de hardware en de telefonie voor zijn rekening bij Intersell, en dit jaar dus ook in het nieuwe hoofdkantoor in Naarden, dat de oude kantoren in Amsterdam, Loosdrecht en Almere vervangt.

Lekkage voorspellen
De automatisering is belangrijk voor Intersell. “We willen graag voorop lopen in onze branche,” zegt Hendrik Kemphorst. “Door onze processen te digitaliseren en data met elkaar te verbinden, kunnen we beter monitoren hoe we presteren, bijvoorbeeld onze telefonische bereikbaarheid. Op basis van data kun je in de toekomst ook voorspellingen doen. Een voorbeeld: met sensoren kun je zien waar lekkages ontstaan. We werken samen met partners om te kijken hoe we deze techniek kunnen toepassen. Want wanneer je er op tijd bij bent, is dat niet alleen efficiënter en goedkoper maar verhoogt het ook de klanttevredenheid.”

Niet alleen op dit gebied loopt Intersell voorop. Het onderhoudsbedrijf onderscheidt zich ook op duurzaamheidsgebied. Zo bedacht het bijvoorbeeld de circulaire badkamer. Bij de plaatsing hiervan in woningen, wordt gebruik gemaakt van materialen die 100 procent herbruikbaar zijn. Dit vermindert de CO2-uitstoot met tientallen procenten. Ook op andere manieren verduurzaamt Intersell de woningen van de woning-corporaties. Te denken valt aan zonne-panelen, warmtepompen en warmterugwininstallaties. De kennis hierover deelt het bedrijf uit Naarden graag met anderen. Voor dit doel heeft Intersell in samenwerking met Vink Bouw een innovatieacademie in het leven geroepen.

Op de rit
Het duurzaamheidsstreven is heel breed en strekt zich ook uit naar de eigen medewerkers. Zo leidt Intersell via startup Hét Bouwbedrijf mensen met afstand tot tot de arbeidsmarkt op, waardoor zij hun leven op de rit kunnen krijgen. Daarnaast heeft het een eigen leerbedrijf met hiervoor opgeleide leermeesters. De mensen die via het leerbedrijf binnenkomen, vinden op meerdere plaatsen in het bedrijf een plek, onder andere in de eigen timmerfabriek, waar kozijnen, trappen en andere interieurelementen worden gemaakt.

“De theorie op scholen komt niet altijd overeen met de dagelijkse praktijk,” legt Kemphorst uit. “Bovendien blijft de instroom van nieuwe vakmensen achter bij de vraag. Daarom leiden we zelf mensen op. Daardoor kunnen mensen zichzelf ontwikkelen. Bovendien wordt zo de kwaliteit van onze dienstverlening verhoogd. Dat laatste is belangrijk voor ons, want juist door onze kwaliteit onderscheiden we ons in de markt. Onze activiteiten verbeteren we voortdurend, wat we ook als missie hebben. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we continu naar innovatieve en duurzame oplossingen. Zo zijn we een echte strategische partner met langlopende verbintenissen.”

BV Intersell
Amsterdamsestraatweg 45
1411 AX Naarden
T 088 044 34 00
I www.bvintersell.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam