Kleine wasjes, grote wasjes?!

Tijdens onze brainstormsessies over het nieuwe bedrijfspand werd het volgende ons duidelijk: dat wat je in huis kunt doen is winst. Deze gedachte kwam voort uit het feit dat er toevalligerwijs een dieselpomp in ons nieuwe pand gesitueerd is. Hoe makkelijk is dat?

Na 4 maanden kunnen we zeggen: dat is ontzettend makkelijk! Want los van het inkoopvoordeel op de brandstof hebben we alleen al met het aftanken van onze autotransporters per week zo’n 2 uur minder rij- en wachttijden. Er was ook een ruimte in het pand waarvan we in eerste instantie dachten: wat moeten we ermee? Het antwoord kwam snel: een wasstraat!

De af te leveren en in te nemen auto’s werden tot de verhuizing met de hand gewassen of reden we naar een nabijgelegen wasstraat. Tijdwinst met onze eigen wasstraat: minimaal een uur per auto. En als u weet dat we zo’n 600 wasbeurten per jaar doen, was dat sommetje ook gauw berekend.

Er speelde bovendien een nog veel belangrijkere vraag: hoe krijgen we meer -potentiële- klanten naar ons bedrijf? Juist ja: wassen! Want iedereen wordt blij van een schone auto én het scheelt ons accountteam reistijd en auto- respectievelijk brandstofkosten. Per afspraak is een uur winst zo gepakt. Nog los gezien van de harde loonkosten, de verkopers zijn veel productiever. Meer plezier en meer verkopen. Dat is wat iedere ondernemer toch wenst?

En zo worden kleine wasjes, grote wasjes. En dat alles uit onze eigen auto-wasmachine!

Kom je koffie doen bij ons, terwijl je auto gewassen wordt? Bel Paul, Monique of Henk. 

That’s Lease, Sassenheim
071 – 7107411

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *