Fiat 500C Hybrid

Ach ja, elektrisch en hybrid zijn momenteel de modewoorden in autoland en dus moet je als jezelf respecterend automerk mee met deze hype. De elektrische 500 komt er aan en zal geïntroduceerd worden in een gerestylde vorm, maar recentelijk is de 500 Hybrid geïntroduceerd die leverbaar is in de 3-deurs en Cabrio uitvoering. 

Eigenlijk is deze versie wat ze tegenwoordig noemen een Mild-Hybrid en dat betekent dat er op de nieuwe 1.0-liter driecilinder benzinemotor een elektromotor is geplaatst die gevoed wordt door een 11Ah accu die onder de stoel is geplaatst. Het effect hiervan is dat deze 500 bij het optrekken geholpen wordt door deze elektromotor en zorgt voor een snelle acceleratie. De Mild-Hybrid kan dus niet volledig elektrisch rijden. Het opladen van de accu vindt plaats bij het vertragen en/of afremmen. Het plezierige van deze uitvoering is dat hij een 6e versnelling heeft die het verbruik, het geluidsniveau en het toerental bij hogere snelheden beperkt houdt. De Hybrid is leverbaar in verschillende luxe uitvoeringen, zoals de Pop, Lounge, Star en Rockstar en er is ook een speciale Launch-edition in een lichtblauwe kleur die ook n het interieur is doorgetrokken op het dashboard en in de stoelbekleding. Mooi detail is het luxe uitgevoerde stuur met chroomaccenten aan de boven- en onderkant. Leuke auto!

MOTOREN
1. 70 Hybrid

2. 1.2 69 Duologic

AFMETINGEN
Lengte   3571 mm

Breedte 1627 mm

Hoogte 1488 mm

Draaicirkel 9.3 m

INHOUD
Brandstoftank  35 l

Bagageruimte 185 l

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen