De meerjarige strategie van de mobiliteit binnen uw bedrijf

Durft u nog een meerjarige strategie te schrijven? Uit rondvraag bij onze klanten blijkt dat bijna niemand durft te focussen op een meerjarige strategie. We hebben allemaal kunnen ervaren hoe de wereld in een week tijd heeft kunnen veranderen van absolute vrijheid naar beperkingen die gevolgen hadden voor iedereen. Inmiddels hebben we ons te houden aan “het nieuwe normaal”. Hoe gaat u daarmee om? Werken uw medewerkers nog thuis, gedeeltelijk thuis of helemaal niet meer?

 En welke gevolgen heeft dit besluit op onder andere de mobiliteit binnen uw bedrijf? De leaseauto blijft in de meeste gevallen gewoon bestaan. Maar vervolgens kunt u zich afvragen of een leaseauto nog wel zoveel toegevoegde waarde heeft wanneer een medewerker (gedeeltelijk) vanuit huis werkt. 

 Er zijn hier natuurlijk een aantal creatieve oplossingen voor te bedenken. Zoals een (hogere) eigen bijdrage die berekend wordt aan de hand van het aantal thuiswerkdagen. 

Of de leasefiets naast een leaseauto. Goed voor de medewerker want hij of zij haalt ’s morgens en ’s middags een frisse neus en de variabele kosten voor de auto dalen enorm. Geen gekke gedachte! En door de dit jaar ingevoerde fiscale maatregelen rondom de leasefiets ook nog eens zeer aantrekkelijk. 

En het OV dan? Tsja, dat ligt een beetje onder vuur. Veel risico om besmet te worden en laten we wel zijn, reizen met een mondkapje is nou niet je-van-het. 

Het is daarom ook een uitstekende periode om de regeling rondom mobiliteit met uw medewerkers eens goed te monitoren. De specialisten van That’s Lease willen graag met u sparren over de meerjarige strategie van de mobiliteit binnen uw bedrijf. Het gesprek is vaak verhelderend, de uitkomst verrassend effectief.

Wij maken graag een afspraak met u. 

That’s Lease
Monique, Paul en Henk
T 071-7107411

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *