Computerwacht winnaar Exact Project of the Year Award 2019

Ieder jaar tijdens het ‘Partner van het Jaar’ event van Exact software Nederland beloont Exact een aantal partners met een onderscheiding. De 32ste editie van het event was een speciale. Voor de allereerste keer in ruim 30 jaar zijn de Partner van het Jaar awards online uitgereikt. Gedurende een afwisselend programma, inclusief een heuse Jazzband, werd het event uitgezonden vanuit het Exact hoofdkantoor in Delft.

Computerwacht Business Solutions was in vijf van de tien partner van het jaar categorieën genomineerd:

– Project of the Year;

– Partner van het jaar;

– New Business Award;

– Accellerator Award;

– Sales man/vrouw van het jaar.

Loud and proud
En Computerwacht Business Solutions heeft de “Project of the Year 2019” award gewonnen. Uit alle inzendingen zijn drie projecten genomineerd en beoordeeld aan de hand van een aantal beoordelingscriteria waaronder de mate van complexiteit, creativiteit en salesintensiteit. “Van de genomineerde partijen, sprong Computerwacht er met haar nieuwe klant JeffCommerce bovenuit, aldus Exact software Nederland”.

JeffCommerce onderscheidend in de markt
Hoe zorgt een groothandelsorganisatie voor onderscheidend vermogen in de huidige markt? JeffCommerce is een distributeur (van origine in de gaming market) van een groot aantal en grote diversiteit aan artikel assortimenten en is al meer dan 25 jaar actief in de groothandelsbranche. Recent zijn zij getransformeerd van een traditionele platte groothandel in een organisatie die martktdata verzameld en distribueert. Een prachtig voorbeeld van een partij die meegaat met de tijd en gebruik maakt van de digitale kansen.

Digitale kansen
Benodigde verbeteringen en winsten voor JeffCommerce lagen niet alleen meer op het vlak van de fysieke distributie of handling van goederen, maar veelal in het digitale domein. Intern door optimalisatie van de processen met behulp van automatisering en digitalisering. Extern door Big-data analyses te integreren in de keten en het beschikbaar stellen en eenvoudig ontsluiten van deze informatie aan de keten(partners).

Analyses op basis van Big-data in combinatie met slimme algoritmen herbergen een schat aan informatie die nu zowel aan de inkoopkant als aan de verkoopkant wordt ingezet. JeffCommerce voorziet hiermee al hun trading partners (leveranciers en klanten) van cruciale marketdata om hen slimmer te maken.

Computerwacht en Exact, Toekomstbestendig
In de korte tijd dat Exact in gebruik is genomen zijn de voordelen al goed merkbaar. Het is een systeem dat toekomstbestendig is en waarmee JeffCommerce haar ambities waar kan maken. Het is mooi om te zien dat Exact met hun logistieke propositie de nieuwe behoeftes van de groothandels uitstekend faciliteert.

Computerwacht B.V.
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven
T 0172 235835
E [email protected]
I www.computerwacht.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *