Zakelijke lening

Ook in de regio Rijnland is het investeren en dat laten renderen bekend. Hierin zit de tijd nu enorm mee. De rente is laag, rendementen halen die hoger liggen als de rente over de lening is momenteel eenvoudig. In deze blog alle informatie over geld lenen voor de zakelijke investering.

Doelen genoeg
Al honderd jaar geleden leenden boeren geld in het voorjaar voor zaad, en betaalden na de oogst de lening af. Bij zo’n lening zat ook een verzekering voor als de oogst zou mislukken. Met geleend geld investeringen doen is dus al oud en niks nieuws. Maar wat wel nieuw is, de historisch lage rente. Nog nooit in de geschiedenis was de rente zo laag. Dan nog in acht genomen dat er wel inflatie is waardoor alles ieder jaar opnieuw duurder wordt, is het nu de tijd om de investeringen te doen. Er zijn trouwens doelen genoeg waarin te investeren is; denk aan de energietransitie. Door er nu in te investeren sta je vooraan en pak je het meeste rendement. Ook in de regio Rijnland zijn er nog plekken waar je mee kan doen met windmolens of zonnepanelen. Heel misschien participeren in een biomassacentrale. Maar ook binnen je eigen bedrijf zal er nog wel meer te verdienen zijn als je geld in het goede bedrijfsmiddel steekt. En door de inflatie is dat bedrijfsmiddel in aanschaf over een jaar al gauw 2% duurder; het is nu echt de tijd.

Waar lenen
Online een lening aanvragen is niet overal even voordelig. Sterker nog, soms ronduit duur. Denk aan rood staan op een betaalrekening; dat is een hele dure lening waar een forse rente overeen gaat. Nu hangt veel samen met het volume. Dat rood staan is immers slechts enkele honderden euro’s. Maar niet alleen het volume speelt een rol maar ook rekenen verschillende kredietverstrekkers andere tarieven. Dan zijn er ook nog financiers waarbij het lijkt alsof het voordelig is, maar op de lange termijn ronduit duur is. Denk aan, koop nu betaal later bij autodealers, maar ook private lease constructies. Mocht je besluiten om te investeren in een bedrijfswagen, dan is het beter om niet gelijk bij de dealer te beslissen. Beter is om de leningen met de tarieven goed te vergelijken. Bij Overstappen.nl denken ze met je mee en helpen je snel een zakelijke lening afsluiten die voordelig is over de gehele looptijd. Jij moet op de lening verdienen, daarom nu vanwege de lage rente. En een goed rendement halen op een goedkope lening is immers het uitgangspunt. Dan heb jij het voordeel met de meeste verdiensten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam