Transparantie

Het woord “transparantie” wordt heden ten dage te pas en te onpas gebruikt als bedrijven iets duidelijk willen maken. Gek eigenlijk. Je probeert iets te verkopen waar de potentiële klant maar weinig van snapt. Of je wilt je klant duidelijk maken waarom iets wel of niet kan. En dan is de neiging om jezelf in een wokkel te draaien enorm groot. Resultaat? Veel onbegrip en een ontevreden klant.
Onze wereld is sinds half maart op z’n kop gezet. Alle waarheden van voor die tijd staan op z’n minst ter discussie. Veel mensen hunkerden naar verandering, naar wat meer verdraagzaamheid.  Leve Corona…..? Nee, natuurlijk niet, gezondheid gaat boven alles!

Deze crisis heeft één ding duidelijk gemaakt: transparantie is leidend! Vertel je klanten hoe het zit, neem ze mee op jouw reis, ook al is die soms niet altijd even leuk. Het raakt ons namelijk allemaal vroeg of laat, hard, zacht, geen deur wordt overgeslagen. Dus als er een probleem is, leg het voor aan je klant en probeer samen een oplossing te bedenken.

Zeker in deze tijd zal “ delen”  onmiskenbaar tot “vermenigvuldigen” leiden zodra we dit achter ons hebben gelaten.
Het grootste pluspunt van de huidige periode is wel dat we weer hebben geleerd om samen te werken. Dat er weer naar elkaar geluisterd wordt en dat de meest kleine, onbenullige wisse-wasjes niet alle aandacht van de media krijgen. Samen is het nieuwe ik. Heerlijk!

De grondslag voor samenwerken is transparantie: wees duidelijk, open, eerlijk. Dan ontstaan er de mooiste initiatieven. Door deze houding binnen ons bedrijf kunnen wij ook in deze tijd ondernemers van dienst zijn. Met inderdaad transparantie in onze leaseoplossingen in combinatie met flexibele voorwaarden.

Voor nu wensen wij iedereen alle gezondheid toe en ik hoop voor alle ondernemers op een goede zakelijke afloop van deze bijzondere tijd. Samen op weg naar een mooie heldere toekomst!

Meer weten over transparantie?
Bel That’s Lease en maak een Skype of Zoom afspraak met Paul, Monique of Henk.
071-7107410
www.thatslease.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *