Jouw bedrijf laten voorbestaan na de Coronacrisis!

De crisis heeft er voor kunnen zorgen dat ondernemen een zorg is en niet meer je passie. Met als gevolg dat de creativiteit en ontwikkeling van de onderneming en ondernemer bevriest. Wij kunnen je helpen je passie terug te krijgen en je onderneming weer tot bloei komt.
Ben je toe aan een herstructurering? Wat kan je dan beter organiseren? Hoe bepaal je welke afspraken je kan maken met schuldeisers, de bank en de belastingdienst? Bepalen welke veranderingen je wanneer doorvoert binnen je onderneming, en welke afspraken haalbaar zijn, vergt naast een goed plan ook een objectieve benadering door adviseurs die het klappen van de zweep van dichtbij kennen.

Gericht op de toekomst Katrijk Informele Reorganisaties kan ervoor zorgen dat je de juiste afspraken voor de toekomst maakt. Wij bieden hulp door de inzet van de kennis en ervaringen. En werken samen specialisten voor een complete dienstverlening.

Omdat je wil voorkomen dat je voor de rechter komt te staan waarbij je de kans loopt dat de relatie met alle partijen verslechtert. Je misschien wel onnodig failliet gaat. Is een keuze voor mediation, heel verstandig. Bij mediation gaan we samen met de andere betrokkene(n) in dialoog, om een oplossing te vinden voor bijvoorbeeld een kwestie met afnemers, de bank, de belastingdienst. We zijn onafhankelijk en dus begeleiden we alle deelnemers in zo’n proces naar een bevredigende oplossing.

Omdat alle partners van Katrijk informele reorganisaties zelf ondernemer zijn of veel ondernemerservaring hebben, weten we wat het is om te worstelen met een plotselinge groei van je bedrijf en de druk die dit met zich meeneemt voor je medewerkers. Belangrijker is dat we weten dat er meerdere oplossingen zijn en dat maatwerk en inlevingsvermogen je onderneming verder helpen.

Informatie:
www.katrijk.nl of [email protected]
Lenie Heemskerk, Nootdorp
06 22787455

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *