Doeltreffende desinfectie met de RMM Desinfectierobot

Momenteel is er veel vraag naar desinfectiemaatregelen. Deze zijn nodig om uzelf, uw collega’s, uw klanten en de rest van hun en uw omgeving te beschermen tegen het Covid-19 virus. Naast preventieve maatregelen hebben we ook te maken met maatregelen die genomen moeten worden wanneer een (waarschijnlijk) besmet persoon gebruik heeft gemaakt van een ruimte of faciliteiten, waardoor deze ruimte of de faciliteiten tijdelijk niet meer ingezet of gebruikt kunnen worden.

RMM voert desinfectiewerkzaamheden uit door middel van een desinfectierobot. Deze machine is uitermate doeltreffend en kan op breed gebied worden ingezet in onder andere verblijf en rust ruimtes, wacht, behandel en recreatie kamers, hotelkamers, voertuigen voor personenvervoer.

  • EFFICIËNTE DESINFECTIEMETHODEN OP BASIS VAN O³.
  • TIJDSDUUR: 50 MINUTEN IN RUIMTES TOT 240 M³!
  • GEHELE RUIMTE, INBOEDEL, MATERIAAL EN INSTRUMENTEN IN ÉÉN BEHANDELING.
  • GEEN VLOEIBARE REINIGINGS/DESINFECTIEMIDDELEN.

Desinfectie gebeurt door middel van ozonsystematiek zonder toevoeging van chemicaliën. Ozon is het meest milieuvriendelijke oxidatiemiddel dat onder andere wordt toegepast bij waterzuivering, luchtzuivering, desinfectie, antivirusbehandelingen, geurverwijdering en overige hygiënetoepassingen.

Ozon heeft een sterk desinfecterend vermogen door middel van oxidatie. De robot is door middel van oxidatie in staat om pathogene (ziekteverwekkende) populaties te vernietigen, alsmede om water en oppervlakken te ontsmetten. De oxidatiekracht van ozon is 3500 keer groter dan die van chloor en chloordioxide.

Heeft u ruimtes of objecten die u eenmalig of periodiek gedesinfecteerd wilt hebben, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Telefoon 0252-343170 ( 24/7)
Mail: [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *