Kleine moeite, groot plezier!

Laatst vierde ik samen met ons gezin vakantie in een huisje op één van de mooie eilanden die Nederland rijk is. Vóóraf had ik online boodschappen besteld bij de plaatselijke supermarkt op het eiland. Bij aankomst in het huisje vond ik de boodschappen netjes op het aanrecht, de koelproducten in de koelkast en op de tafel lag een kaartje om ons een hele fijne vakantie te wensen. De boodschappen konden achteraf betaald worden met een Tikkie. Ik hoef je niet te vertellen dat ik razend enthousiast aan mijn vakantie begon.
De betreffende supermarkt had er in één geleverde dienst een nieuwe ambassadeur bij, doordat de verwachtingen die ik vooraf had totaal overtroffen waren! Wat mij betreft een typisch staaltje van “kleine moeite, groot plezier”, zoals de reclameslogan van de PTT Post in 1983 luidde.

Hóe leuk is het als jij ook de verwachtingen van jouw relaties kunt overtreffen? Jouw relaties kunt verrassen en nieuwe ambassadeurs voor jouw bedrijf kunt creëren? En dat hoeft helemaal niet op een grootse of meeslepende wijze. Je ziet het aan het voorbeeld dat ik je gaf.
Het gaat erom dat je je inleeft in jouw relatie en jezelf met hem of haar identificeert. Dus niet alleen en direct oog voor de producten of diensten die je graag wilt leveren, maar eerst oprechte aandacht voor de degene die je voor je hebt. Want als je weet waar jouw gesprekspartner blij van wordt en waar zijn of haar interesses liggen, kun je vaak op eenvoudige wijze verrassen en zijn of haar verwachtingen overtreffen. En dan wordt het uitsluitend zaken doen op eenvoudige wijze omgetoverd tot méér dan alleen zaken doen; je bouwt met elkaar aan een duurzame relatie. Op deze wijze bouwt het team van That’s Lease al bijna tien jaar aan het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties en het creëren van zoveel mogelijk ambassadeurs.

Ben je geïnspireerd geraakt door de werkwijze van That’s Lease en zou je het leuk vinden een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek?
Neem dan contact met mij op. Dan gaan we het eerst eens over jou hebben. Over de auto’s hebben we het dan later wel.

Monique de Bruine
06-28517096
[email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *