Securityoplossingen Computerwacht, Schaalbaar en betaalbaar voor MKB

Cybercriminaliteit… we krijgen er steeds meer en vaker mee te maken. Niet alleen een Universiteit of een ziekenhuis, maar ook particulieren, kleine bedrijven, middelgrote organisaties, iedereen! Maar met een geringe investering in kwalitatieve securityoplossingen kan het deze professionele misdadigers moeilijker gemaakt worden. Precies datgene waarover ze bij Computerwacht heel goed nagedacht hebben.  

Het kapen en versleutelen van bedrijfsinformatie, digitale inbraken waarbij ook de back- up vernietigd wordt, het dreigen met het openbaar maken van gekaapte informatie… Alles met als doel: het innen van losgeld. “Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag”, maakt Arjo Middelveld van Computerwacht duidelijk. Ook hij merkt als directeur van de ICT dienstverlener voor het MKB / MKB+ dat steeds meer van zijn klanten hier mee te maken krijgen. “Het zijn allang geen studenten meer die op hun zolderkamertje iets proberen, maar professionele organisaties die hier een verdienmodel van gemaakt hebben. Dat is de nieuwe werkelijkheid en raakt ons allemaal.”

Risico’s verkleinen
Maar betekent dit dat het MKB zich dan niet kan wapenen tegen deze steeds groter wordende vorm van misdaad? “Zeker niet”, meent Middelveld. “Je kunt wel degelijk iets doen door “de digitale muur” om je bedrijf hoger te metselen en daarmee de drempel te verhogen. Zodat ze, net als bij een echte inbraak, liever een deurtje verdergaan. Je moet je voorstellen dat de systemen van cybercriminelen op grote schaal scannen op kwetsbaarheden. Wanneer je hier als organisatie op inspeelt, kun je de risico’s verkleinen.”

Om haar klanten hierbij te ondersteunen heeft Computerwacht een set kwalitatieve, schaalbare en betaalbare oplossingen bedacht. Met managed antivirus, een hoogwaardige antivirusoplossing gebaseerd op Cloud technologie, wordt de kans op het binnenhalen van virussen kleiner. “Daarnaast bieden we managed security, die met de antivirusoplossing én open DNS, als extra bescherming, de kans op het onbedoeld bezoeken van onveilige websites verkleint. Onze nieuwste oplossing daarnaast is een 24/7 vulnerability scanner waarmee dagelijks op kwetsbaarheden wordt gescand bij elk geselecteerde device met een IP adres. 

Niet alles afnemen of overstappen
Want Middelveld benadrukt dat de oplossingen die Computerwacht biedt zeker niet in zijn geheel of tezamen met andere diensten afgenomen hoeven te worden. “Vaak zie je in de markt dat klanten het idee hebben dat ze meteen moeten overstappen van IT partner om een dergelijke dienst af te kunnen nemen, maar dat hoeft bij ons niet. Wij werken ook graag samen met een interne systeembeheerder of collega IT bedrijven. Onze securityoplossingen zijn veelal per device of gebruiker en per maand af te nemen. Daarnaast ook nog eens heel makkelijk op- en af te schalen. Zodat men met onze oplossingen heel betaalbaar, maar grondig kan investeren in IT veiligheid.”

Futureproof Group
De Computerwacht is onderdeel van de Futureproof Group. De Futureproof Group is een solide samenwerking van 8 ambitieuze ICT-dienstverleners met een bewezen trackrecord. Samen helpen zij organisaties vooruit met toekomstbestendige oplossingen. Met ca. 350 gekwalificeerde medewerkers ondersteunen de leden van de Future-proof Group dagelijks meer dan 2.800 organisaties. 

Lees meer: www.futureproof.nl

Computerwacht B.V.
Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven
T 0172 235835
E [email protected]
I www.computerwacht.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen