De missie is volbracht: De jury van de Sterkste Schakel is eruit!

Notaris Antal de Witte van Verhees Notarissen keek en zag dat het goed was. Ruim veertig juryleden ontving hij donderdagavond 20 februari jl. aan zijn tafeltje in een geheim zaaltje in Grand Hotel Huis ter Duin. Zij mochten één voor één bij hem hun voorkeursstemmen inleveren, waardoor aan het eind van het Grote Juryberaad de winnaars bekend waren. Voor de juryleden zelf blijft de uitslag net als voor iedereen nog een grote verrassing, want deze werd werd na het bezoek van het laatste jurylid direct in een envelop gestopt, verzegeld en ligt nu in de kluis bij de notaris te wachten op het moment supreme, de grande finale op vrijdag 13 maart aanstaande. 

Harry de Reus, de organisator van de Sterkste Schakel begon de jury avond met de ondernemers te wijzen op hun grote verantwoordelijkheid. “Kies voor de klant en niet voor het pand”, aldus de Reus. Daarna nam Robin Peereboom het woord van hem over en leidde hij de vergadering gladjes naar het moment dat elke teamcaptain mocht pitchen over hun favoriete bedrijf in hun sector. Er volgden 9 enthousiaste pitches, waaruit alle juryleden stuk voor stuk mochten bepalen wie zij de beste vonden. Nieuw dit jaar is, dat de juryleden niet op een genomineerd bedrijf mogen stemmen uit hun eigen sector. Hierdoor is het algemene gevoel bij de jury, dat het er bij de Sterkste Schakel nog eerlijker aan toe gaat, dan voorheen. Vanaf zaterdag 7 maart gaat de stembus open en mag het grote publiek gaan stemmen. http://www.sterkste-schakel.nl/publieksprijs 

Zie:www.sterkste-schakel.nl/publieksprijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *