Stadsschouwburg Velsen biedt volop mogelijkheden

In IJmuiden is er een stadsschouwburg te vinden, genaamd Stadsschouwburg Velsen. Het theater is goed bereikbaar, heeft een gratis parkeergelegenheid dichtbij het theater en biedt fantastische theatervoorstellingen aan. Rondom deze voorstellingen zijn er aantrekkelijke extra’s voor het publiek dat naar het theater komt, zoals meet & greets, lezingen en afterparty’s. Het theater heeft een capaciteit van maar liefst 700 zitplaatsen. In de foyer is het mogelijk om gezellig iets te drinken of (na) te praten over de voorstellingen.
De foyer is zo ingericht dat er een plezierige ambiance gecreëerd wordt, zodat er voor en na de voorstelling gepraat kan worden. Het blijkt ook dat steeds meer bezoekers van het theater deze mogelijkheid ontdekken, om het avondje theater langer en nog leuker te maken.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de voorstellingen die in Stadsschouwburg Velsen plaatsvinden, kan via de website, telefonisch of via de theaterbalie. Via de website zijn tickets 24 uur per dag te bestellen, is het mogelijk om zelf plaatsen te kiezen en de tickets worden direct via mail of naar huis verstuurd. Studenten en scholieren kunnen op de dag van de voorstelling een kaartje voor €12,50 kopen. Stadsschouwburg Velsen raadt kopers van kaarten aan om de kaarten bij de Stadsschouwburg zelf te kopen of bij de Nationale Theaterkassa. Op deze manier betaalt de koper altijd de beste prijs.

Theatertafelen
Theatertafelen bij Augusta en DenK Theater is een samenwerking tussen de Stadsschouwburg Velsen en twee lokale restaurants. De restaurants liggen 5 tot 10 minuten rijden van het theater. Hotel-Restaurant Augusta heeft een authentieke sfeer van IJmuiden. Het restaurant ligt tussen de sluizen en de Vissershaven in. Augusta heeft een Franse keuken waar verschillende gerechten bereid worden. Brasserie & Loungebar DenK ligt in het grote landhuis Duin en Kruidberg. In dit landhuis is ook het sterren-restaurant De Vrienden van Jacob aanwezig. Brasserie DenK werkt met seizoensgebonden en dagverse producten. Vanuit de brasserie zijn de koks te zien in de open keuken, die fantastische gerechten klaarmaken. DenK heeft ook een tuin, waar bij mooi weer gebruik van gemaakt kan worden. Al met al kunnen deze restaurants een bezoek aan het theater nog mooier maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *