Al tien jaar nemen Marcus Meijvogel en Dirk Kraijenoord bedrijven communicatie- en marketingwerk uit handen

“Voor ons staat maar één ding voorop, dat is jóuw doel.” Marketing, communicatie, websites, vormgeving dienen volgens Marcus en Dirk slechts één doel: “Dat is wat jij ermee wilt bereiken.” Het logische gevolg daarvan is dat Outhands niet altijd doet wat een klant vraagt. In tien jaar tijd hebben ze er een mooi bureau mee uit de grond gestampt.

Genomineerd voor de Sterkste Schakel 2020

Hi-Tech en eigentijdse vormgeving maken de mannen samen met vijf collega’s vanuit een pand aan de Rijnsburgerweg in Rijnsburg. “Deze zomer zijn we het tiende jaar ingegaan met inmiddels honderden tevreden klanten: van kleine klanten voor wie wij de hosting doen, tot en met hele grote die ons complete campagnes en geïntegreerde online automatiseringsoplossingen laten maken. Altijd maatwerk en pas door ons gemaakt nadat wij heel goed hebben doorgevraagd wat het doel van de klant nu eigenlijk is.”

Kinderen met Astma of bloemenhandel
“Via-via kregen wij een verzoek van een nieuw zorgcentrum voor kinderen met astma. Die wilden een leuke uitstraling bij hun werk onder de naam Air4ce Kids.” Met enthousiasme ontwierp Outhands een ‘superheld’ die past bij de centrale boodschap van het behandelcentrum. “De ‘held’ sloeg aan en die staat niet alleen centraal op de website. er is zelfs al iemand geweest die hem als gebreide pop heeft gemaakt.”

Met hetzelfde enthousiasme kunnen zij zich storten op de webshop voor een bloemenhandelaar. “Dan gaan wij érg ver. Want een webshop bouwen kan iedereen. Maar zie het ding maar eens goed te integreren met de backoffice.” Dan bouwt Outhands de bijbehorende maatwerk-applicatie.

Wat is je doel?
Dirk en Marcus kennen elkaar al erg lang uit het Katwijkse. Na wat omzwervingen besloten ze tien jaar geleden samen bedrijven in de buurt te gaan bedienen. “Wij passen goed in de sfeer van het bedrijfsleven in de streek: wij kunnen lekker direct zijn met iedereen. Dat is belangrijk, want wij doen niet zomaar wat iemand vraagt.” Op hun vertrouwde, directe wijze vragen ze net zo lang door tot het doel van de opdrachtgever duidelijk is. “Met ‘wij willen een website’ ben je er dan niet. Wát moet de site doen? Daar willen wij mee beginnen.” En door de combinatie van werkzaamheden kunnen ze snel en flexibel schakelen: “Wij doen alles voor de marketing, dus ook je visitekaartje.”

Wat verwacht Outhands van de toekomst?
“Vooral voor retailbedrijven liggen er kansen. Verbind (offline) winkel met online en vergroot het bereik. Maar wij willen hen vooral alle bijzaken op het gebied van internet en media uit- handen nemen.” Het team heeft dan ook een duidelijk doel: “Verras de opdrachtgever met goede ideeën, wij gaan verder dan hij verwacht en zorgen ‘gewoon’ voor het behalen van de gestelde doelen.”

Outhands Internet & Media
Rijnsburgerweg 88C
2231 AG Rijnsburg
T 071 785 3215
E [email protected]
I www.outhands.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *