Toyota ProAce City: Royale bagageruimte

Ik sprak recentelijk Ronald Baak, de nieuwe Manager Bedrijfsauto’s voor het rayon Duin- en Bollenstreek en Haaglanden van Toyota dealer Louwman die mij enthousiast informeerde over de nieuwe Toyota ProAce City die dit najaar geïntroduceerd wordt. 

Op bedrijfswagengebied kennen we de Toyota Hilux, LandCruiser en de ProAce en dat gamma wordt uitgebreid met de ProAce City. Een kleinere versie van de ProAce. Deze City zal leverbaar zijn in twee lengtematen. Een korte variant met een lengte van 4.40 meter en een langere versie van 4.90 meter. Beide versies zijn leverbaar met een dubbele cabine of met 2 of 3 zitplaatsen. De korte versie heeft een laadruimte van 3.3 kubieke meter en de lange versie 3.9 kubieke meter. De laadruimte tussen de wielkasten is breed genoeg voor een Europallet en de laadvloer bevindt zich 55.7 centimeter van de grond. Onder de motorkap ligt de nieuwe 1.5 liter D-4D dieselmotor en er is ook een keus uit twee benzinemotoren en ook een keus uit een handgeschakelde 5- of 6bak, maar ook een achttraps-automaat. 

Dit najaar in de showroom

De ProAce City zal eveneens leverbaar zijn in een personenversie als 5- of 7-zitter. De 5-zitter heeft een royale bagageruimte van 912 liter die met de stoelen neergeklapt 2.693 liter bagage-ruimte kan bieden. Zoals gezegd zal de ProAce City dit najaar in de showroom bij Louwman staan.

Door John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *