Honderden afgestudeerde jongeren ontvangen de gids Snel aan de Slag!

De afgelopen maand ontvingen honderden afgestudeerde jongeren de gids Snel aan de Slag!,  waarin de leukste regionale werkgevers vertellen waarom juist hún bedrijf zo leuk is om voor te komen werken. De gids wordt ondersteund door de website SnelaandeSlag.info waarop bedrijven hun actuele vacature aanbod zelf kunnen beheren en zo eenvoudig in contact kunnen blijven met de groep werkzoekende schoolverlaters. 

De leukste bedrijven met de leukste banen

De bedrijven presenteren zich tevens op de website SnelaandeSlag.info, die volstaat met tips over waar een jongere werkzoekende in de buurt een leuke baan kan vinden en hoe hij/zij een sollicitatie moet aanpakken. Maar de site staat ook vol met korte filmpjes van jonge medewerkers die enthousiast vertellen over het bedrijf waar ze werken.

 

Bent u benieuwd hoe ook u uw bedrijf kunt presenteren in de gids Snel aan de Slag! en op de website SnelaandeSlag.infoBel dan met de redactie van Rijnstreek Business: 071 4080557.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *