Autoschade Herstel Breed nu ook in Noordwijk

“Ik ben geboren en getogen in Noordwijk,” zegt Dennis Breed van Autoschade Herstel Breed uit Noordwijk en Autoschade Haarlemmermeer uit Nieuw-Vennep. Sinds 1 april van dit jaar is hij ook eigenaar van Autoschade Herstel Van der Niet in Noordwijk, dat onder de naam van Breed verdergaat. “Dit voelt als thuiskomen.”

Het gevoel van thuiskomen wordt versterkt doordat de vader van Dennis Breed vroeger een garagebedrijf met pompstation had in de Noordwijkse Kerkstraat. “Daar ben ik opgegroeid,” blikt Dennis terug. “In 1980 heeft mijn vader een autoschadebedrijf in Nieuw-Vennep opgericht, dat ik later heb overgenomen. En nu is daar dus Noordwijk bijgekomen. Het is mooi om hier terug te zijn.”

Beste schadehersteller
De schadeherstelbedrijven in Nieuw-Vennep en Noordwijk maken deel uit van de keten Autoschade Herstel Groep dat 55 vestigingen telt, verspreid over het land. Dennis Breed is een van de oprichters van de keten. Met zijn eigen vestiging in Nieuw-Vennep, dat twaalf medewerkers telt, gaat het goed. In 2018 eindigde hij als beste bedrijf in de keten en een jaar eerder riep brancheorganisatie FOCWA zijn bedrijf uit tot beste schadehersteller van Nederland.

Ook het bedrijf in Noordwijk, dat meer dan twintig jaar door Rob van der Niet werd geleid, heeft een goede naam. “Voor de klanten in Noordwijk verandert er daarom weinig,” legt Dennis Breed uit. “De acht man die hier werken, zijn meegegaan en bij de receptie zit nog steeds Arjan Baas, die trouwens familie van mij is. Je kunt dus met recht spreken van een familiebedrijf.”

Kwaliteit is een keuze
De Noordwijkse vestiging, waar recentelijk de spuitruimtes zijn gerenoveerd, is en blijft een kwaliteitsbedrijf waar particuliere en zakelijke klanten terecht kunnen voor het herstellen van schade, maar ook voor onderhoud, nieuwe banden en een beurt inclusief haal- en brengservice of gratis vervangend vervoer. Dennis: “We doen meer dan alleen schade herstellen en zorgen dat een klant weer zo snel mogelijk de weg op kan, zeker zakelijke klanten die hier komen met een bus vol gereedschap. Bovendien nemen we de klant zoveel mogelijk werk uit handen, dus ook het verzekeringswerk. En we kijken ook altijd naar de voor-waarden en het eigen risico en passen de reparatie daar zo nodig op aan. We kunnen ook een onderdeel repareren in plaats van vervangen voor een schappe-lijke prijs. Maar bij alles staat de kwaliteit voorop. Niet voor niets is onze leus: kwaliteit is een keuze.”

Bij het afscheid zegt Dennis: “O ja, nog één puntje: veel klanten denken dat ze verplicht zijn om naar het schadebedrijf te gaan dat hun verzekeraar voorschrijft. Maar dat is niet verplicht. Wij kunnen in veel gevallen helpen volgens dezelfde voorwaarden en zorgen ook dat het eigen risico wordt verlaagd. Bovendien geven we zeven jaar garantie op de reparatie. Klanten kunnen dus altijd bij ons langskomen.”

Autoschade Herstel Breed Noordwijk
Keyserswey 7
2201 CW Noordwijk
T (071) 3 622 622
I www.ashb.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam