Voordelig een bedrijfsauto leasen? De grootste voordelen op een rijtje!

Auto leasen steeds goedkoper geworden
Een auto leasen is de laatste jaren steeds voordeliger geworden. Helemaal als je voor occasion lease kiest, ben je als particulier, zzp-er of bedrijfseigenaar voordelig uit. Een occasion leasen houdt in dat je geen nieuwe, maar een gebruikte auto leaset. En dat heeft enkele voordelen ten opzichte van het leasen van een compleet nieuwe auto. Hoe zit dit precies en wat zijn de voordelen van deze manier om een wagen te leasen?

1. Het leasen van een occasion is goedkoop
Omdat een occasion leasen betekent dat je een gebruikte, maar nagenoeg nieuwe auto kiest, kun je met het leasen van een occasion goedkoper rijden dan met een volledig nieuwe wagen. De meeste afschrijvingskosten zitten namelijk in de eerste twee jaren na de opleveringsdatum van de auto. De auto is dus nagenoeg nieuw, maar al wel flink in waarde gezakt. Het logische gevolg van occasion lease is dan ook dat de kosten een stuk lager uitkomen. Dit wordt nog eens versterkt door het feit dat het aantal leasebedrijven de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Hierdoor is de concurrentie toegenomen en de leaseprijs gezakt. Van deze concurrentie profiteer je als consument natuurlijk optimaal: doe maar zo voordelig mogelijk toch?

2. Je hebt veel keuze uit leaseauto’s
Ideaal aan het leasen van een tweedehands auto van recente bouw, is dat er enorm veel keuze is aan merken en modellen leaseauto’s. Wat jouw voorkeur ook heeft, er is bij goede autoleasebedrijven altijd wel een wagen te vinden die naadloos aansluit op wat jij wilt. Prettig is natuurlijk ook dat er wat betreft autosoorten – stadsauto’s, SUV’s, stationwagons of hatchbacks – en qua kleuren, meer dan genoeg te kiezen is.

3. Occasions van bewezen kwaliteit
Occasion lease is een veilige manier van een auto leasen. De gebruikte auto’s hebben zich al bewezen in de afgelopen jaren, dus je hoeft niet bang te zijn dat je een mispeer maakt. Tegenwoordig zijn auto’s van een dusdanige kwaliteit dat ze ook na een paar jaar gebruik nog in perfecte technische staat verkeren, tenzij er natuurlijk tijdens de productie een productiefout ingeslopen is. Maar die kans is klein en vormt ook geen risico voor degene die de wagen leaset. Bij leasen worden reparatiekosten, apk, verzekeringskosten, et cetera namelijk volledig uit handen van de bestuurder genomen. Al met al is het leasen van een occasion dan ook een slimme en voordelige keuze!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam