Een verrassend sterk allround verhuisbedrijf

Oomen Verhuizers is een ambitieus all-round verhuisbedrijf in de Rijn- en Bollenstreek dat in korte tijd een stevige positie heeft verworven. Met onze ervaren en betrouwbare verhuizers en het beste materieel ontwikkelen wij steeds nieuwe mogelijkheden binnen de zakelijke en particuliere markt: voor elke type verhuizing en tijdelijke opslag bieden wij verrassende en innovatieve verhuisoplossingen.

Oomen Verhuizers heeft zijn hoofdvestiging in Katwijk en wordt gerund door Emile, Stephanie en Frans Oomen. Emile Oomen, die vanaf 2013 in de logistiek werkzaam is en zich voornamelijk bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe proposities en het managen van de groei van het bedrijf, vertelt: “Onze ambitie is om het beste all-round verhuisbedrijf te worden in de regio en daarop stemmen wij al onze plannen af. Met 14 ervaren verhuizers en groot materieel kunnen we inmiddels elke verhuizing aan. Onze mogelijkheden zijn grenzeloos. Wij verhuizen met evenveel plezier een particuliere inboedel, een complete onderneming met machines van zesduizend kilo of een boom van acht meter hoog.”

Stephanie, Emile’s partner die verantwoordelijk is voor het afstemmen van alle aanvragen op de beschikbare capaciteit, vult aan:     “Wij zijn aangesloten bij de Organisatie van Erkende Verhuizers. Dit betekent dat het bedrijf periodiek op tientallen punten wordt gecontroleerd wanneer het gaat om kwaliteitswaarborgen: goed opgeleide medewerkers, veilig materieel, gedegen werkprocessen, goed verzekerd, en een betrouwbare managementstructuur. Het geeft veel voldoening als we op internet lezen dat een klant nog nooit zo’n ontspannen verhuisdag heeft gehad. Dit zijn de ervaringen waar wij het voor doen.”

“Heldere in- en externe communicatie met gebruik van alle online-mogelijkheden vinden wij erg belangrijk. Daardoor worden wij door onze klanten als alert, toegankelijk en betrouwbaar gezien”, aldus Frans Oomen. Zijn rol is het waarborgen van de kwaliteit in alle facetten en vanuit zijn financiële cockpit zorgt hij ervoor dat het bedrijf ook administratief, financieel en qua organisatiestructuur sterk staat: “Dat vergt veel aandacht met een jaarlijkse groei van 50%.”

Verhuizen op maat

De kern van het bedrijf bestaat uit het bieden van verhuisoplossingen op maat. Dat begint met een verkennend gesprek waarin wij ruim de tijd nemen om te bespreken hoe u uw verhuizing geregeld wilt hebben. Dat kan variëren van onze hulp bij het inladen en vervoeren van de grote meubelen, waarbij u zelf uw spullen inpakt, tot een compleet verzorgde verhuizing waarbij wij u totaal ontzorgen. Binnen ons netwerk van internationale partners verzorgen we ook internationale verhuizingen van a tot z, zoals het ‘export’-verpakken van uw inboedel alle douaneformaliteiten en het uitpakken in uw nieuwe woning.

Mobiele opslag

Een van de meest recente ontwikkelingen betreft het inzetten van grote verhuiscontainers. De mogelijkheden hiervan zijn grenzeloos. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijke of permanente opslag nodig? Met onze mobiele opslagcontainers maakt u het uzelf makkelijk. Wij plaatsen de containers waar en wanneer u dit wilt en brengen deze naar een andere locatie op een dag die u het beste uitkomt, eventueel met tussentijdse opslag.

Voor de zakelijke markt is het gebruik van verhuiscontainers een ideale oplossing voor het vervoer en tijdelijke opslag van tijdelijk overtollige bedrijfsinventaris, voorraden en magazijninhoud. Voor hotels vervoeren en bewaren wij conferentiemateriaal. Zelfs auto’s en horecameubilair slaan wij op in verhuiscontainers in onze geklimatiseerde opslag.

Doe het zelf

De meest voorkomende particuliere toepassing van verhuiscontainers is het gebruik voor doe-het-zelf verhuizingen: u boekt online de dag van plaatsing, het vervoer naar uw nieuwe adres en de dag wanneer u denkt klaar te zijn. Wij plaatsen dan voor u een grote (nieuwe, schone) verhuiscontainer. Met onze grote autolaadkraan kunnen wij de container op bijna elke plek voor of naast uw nieuwe huis zetten. U zorgt dan zelf voor het in- en uitladen. Ook is zo’n lege container voor uw deur erg handig als opslagmogelijkheid wanneer u uw huis tijdelijk moet ontruimen voor bijvoorbeeld een verbouwing of een nieuwe vloer.

Selfstorage

Op dit moment werken wij hard aan de realisatie van een verwarmde en beveiligde containeropslagfaciliteit in Katwijk met een capaciteit van 600 containers inclusief een volstrekt nieuwe wijze van mobiele selfstorage. Selfstorage is het zelf kunnen opslaan van uw overtollige inboedel of bedrijfsvoorraad, mét onbeperkt toegang tot uw eigen opslagruimte. In onze nieuwe loods met een volledig gerobotiseerde bovenloopkraan wordt het heen-en-weer lopen naar een eigen opslagboxje overbodig: u rijdt uw auto op onze overdekte laadplaats en daar staat uw ‘eigen’ container al klaar; u bent in een mum van tijd in- of uitgeladen. Bezorgen en ophalen van de container aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Online en direct te boeken verhuisliften

Als noodzakelijk onderdeel van bijna elke verhuizing beschikken wij uiteraard ook over diverse verhuisliften die tot een hoogte van 29 meter reiken. Deze kunt u online en direct bij ons boeken: u heeft via onze website rechtstreeks inzage in onze planning en prijzen en kunt precies het tijdstip kiezen dat u het beste uitkomt. Zelfs als het op de dag zelf is. Deze online-boekingsmogelijkheid is uniek in de verhuiswereld.

Al met al biedt deze allesomvattende en doordachte aanpak onbegrensde mogelijkheden: welke verhuis-, vervoers- of opslagvraag u ook heeft: via www.oomenverhuizers.nl vindt u altijd een oplossing.

Oomen Verhuizers
Taanderstraat 18B
2222 BE Katwijk
T 071 – 8892006
W www.oomenverhuizers.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Julian van Dijck Mediya B.V https://mediya.nl/
11-04-2024 16:43
Julian
Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Nog een fijn Paasweekend! Met vriendelijke groet, Mike van Wijnen Mediya B.V https://mediya.nl/
30-03-2024 09:58
Julian