DS Rioolservice: Specialistisch werk laat men graag aan ons over”

“Hoe het gaat?” herhaalt Dirk Schaap van DS Rioolservice de vraag. “Ik mag niet klagen. Het is druk. Bedrijven durven weer meer te investeren en willen allemaal dat we meteen morgen beginnen. Zo heb ik net de opdracht gekregen voor een mooi nieuw project in de regio Amsterdam.”

Sinds een aantal jaren is het Katwijkse rioolbedrijf, behalve in de Duin- en Bollenstreek, ook actief in Amsterdam en omgeving. Dirk Schaap: “Onze naam slaat goed aan daar en het gaat boven verwachting goed. We hebben ervoor gekozen om door te groeien in die regio, met als belangrijkste onderscheid het doen van specialistisch rioolwerk.” “Dat betaalt zich uit in nieuwe projecten,” vervolgt Dirk Schaap. “Op meerdere plaatsen in de regio Amsterdam gaan we volgend jaar rioolleidingen reinigen voor in totaal tussen de 1000 en 1500 woningen. Dat project is net bevestigd. En voor dezelfde opdrachtgever gaan we ook in Diemen aan de slag.”

Moeilijke plaatsen
Bouwbedrijven, installatiebedrijven, loodgieters en particulieren schakelen DS Rioolservice in voor het aanleggen, reinigen, inspecteren en renoveren van rioleringen; specialistisch werk, veelal op moeilijk bereikbare plaatsen. Ook horecabedrijven weten het rioolbedrijf te vinden, onder andere voor het plaatsen van vetputten waarmee bijvoorbeeld frituurvet wordt opgevangen.

“Specialistisch werk laten anderen graag aan ons over,” legt de eigenaar van het tien man tellende DS Rioolservice uit. “Wij kunnen rioolwerk doen zonder ingrijpend hak- en breekwerk. Graag nemen wij dit werk dus uit handen. We staan garant voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. En als er onverhoopt iets misgaat, dan lossen we het op zonder meerkosten in rekening te brengen.”

Trainen medewerkers
De medewerkers vervullen hierbij een sleutelrol. Het trainen van de medewerkers van DS Rioolservice is hierbij belangrijk. Het gaat onder andere om trainingen in het kader van VCA, de instantie die garant staat voor veilig en gezond werken met aandacht voor het milieu. DS Rioolservice is bovendien een erkend leerbedrijf, reden waarom er regelmatig stagiairs meedraaien onder begeleiding van de medewerkers.

“Zo groeien onze medewerkers door,” zegt Dirk Schaap tot besluit om vervolgens snel weer aan de slag te gaan. En dat is nodig want tijdens het interview blijft de telefoon gaan en lopen collega’s een paar keer binnen voor een korte vraag. Als bewijs voor het feit dat het inderdaad druk is!

DS Rioolservice
Bedrijventerrein ’t Heen
Weverstraat 5
2222 AP Katwijk
T 071 – 403 50 16
E [email protected]
W www.dsrioolservice.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam