De top 10 relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is een krachtige marketingtool om top of mind te blijven en wat goodwill los te weken. Zeker nu de feestdagen aan het einde van het jaar er weer aankomen zoeken bedrijven koortsachtig naar een goed relatiegeschenk dat aan de gestelde voorwaarden voldoet. Het moet nuttig zijn, te maken hebben met de onderneming en liefst ook niet te duur. De top 10 relatiegeschenken? Die zetten we even voor je op een rijtje.

10. Een sleutelhanger
Een sleutelhanger is een klein hebbedingetje wiens grote kracht is dat het jaren later nog in huis ligt. De nadelen? Het moet wel een erg unieke sleutelhanger zijn wil je goed opvallen.

9. Rekenmachine
Een rekenmachine met jouw logo en bedrijfsnaam op? In sommige sectoren is dat een donders goed en praktisch cadeau. Let er wel op dat er een duidelijke link is naar jouw bedrijfsactiviteiten.

8. Usb-stick
Iedereen kan wel een usb-stick gebruiken. De enige reden dat dit niet hoger op de lijst komt is dan ook het feit dat het net wat te populair is als relatiegeschenk.

7. Pen
Een pen is gemakkelijk om te laten maken, altijd handig en valt vlot uit te delen. Het is een ideaal complement voor een geschenk, maar misschien toch net iets te weinig als enig geschenk.

6. Mp3-speler
Een leuk cadeautje maar ook hier is het belangrijk dat de link met jouw bedrijf duidelijk is.

5. Kleding
Een trui of t-shirt met de naam van jouw bedrijf en de contactgegevens op: geen slecht idee.

4. Flesje wijn
Iets dat iedereen graag krijgt en bovendien als gegoten bij de feestdagen past.

3. Donatie
Iets helemaal anders waar je zeker punten mee scoort? Een donatie aan een goed doel in naam van de klant of zakenrelatie. Dit cadeau zorgt voor een emotionele impact en dat blijft hangen.

2. Ticket voor een evenement
Jouw zakenrelaties een ervaring bieden is misschien wel een groter cadeau dan eender welk fysiek hebbedingetje. Een ticket voor bijvoorbeeld een concert of het toneel is daar geknipt voor.

1. Agenda
Elke ondernemer heeft een goede agenda nodig. Laat er eentje drukken met jouw logo en gegevens bij Reclameland.nl en je hebt een bruikbaar en leuk relatiegeschenk te pakken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen