Volvo XC40: Auto van het jaar 2018

Ruim een halve eeuw geleden bedacht de nestor van de Nederlandse autojournalistiek, Fred van der Vlugt, de Auto van het Jaar verkiezing, wat uitgroeide tot de internationale verkiezing ‘Car of the Year’ en voor 2018 werd dat de Volvo XC40.

Een eervolle uitverkiezing van nieuwe modellen die in en bepaalde periode in 2017 werden geïntroduceerd. Iets wat overigens nog niets zegt over de te verwachten verkoopresultaten in de periode daarna, maar met de nieuwe Volvo XC40 heb ik daar alle vertrouwen in. Deze XC40 heeft een eigenzinnig en afwijkend uiterlijk. Natuurlijk de herkenbare Volvo-trekjes, maar ook door het nieuwe lijnenspel, de tweekleurige lak, de scherpe knik in de raampartij tussen de midden- en achterstijl maken hem toch wel opmerkelijk anders dan de concurrentie. In het interieur zijn er ook veel slimme slimmigheden toegepast. Zoals gebruikelijk bij Volvo ziet het interieur er ‘cool ‘ uit. Het grote centrale infotainmentscherm uit de XC90 is ook bij dit model toegepast. Ruimte is er voor alle inzittenden voldoende en ook de bagageruimte is slim ingericht. Een dubbele bodem die op te vouwen is tot een staand schot waar dan weer haken voor boodschappentassen aan zitten. Heel slim, praktisch en vooral mooi! Ik wil niet commercieel worden, maar het is echt de moeite waard om hem zelf eens te ‘proeven’ bij dealer Svala in Katwijk, Leiderdorp of Hillegom.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen