Lisse, het economisch centrum van de Duin- en Bollenstreek!

Lisse. Letterlijk het centrum van de Duin- en Bollenstreek. Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk! Dat hebben de laatste economische cijfers wederom bewezen.

Het nieuwbouw project Trade Park Vennestraat (TPV!) in Lisse wordt gebouwd aan de Vennestraat welke direct is gelegen aan de N-208. In de directe omgeving de diverse toe- en uitvalswegen naar o.a. de provinciale en Rijkswegen N-207, A-44 & de A-4.

Omdat de bouwlocatie in een zeer groene omgeving ligt bedacht de architect van de Arlan Groep (tevens de ontwikkelaar van het TPV!) dat de uitstraling/bouw mooi moest ‘aansluiten’ bij deze omgeving. Gekozen is dan ook de 40 kleinere bedrijfs/opslagpanden uit te voeren in het milieu vriendelijke & duurzame beton. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met dé betonbouwer van Nederland, Hercuton Bouw.

Omdat wij louter met betrouwbare partners werken (projectnotaris Timmers, Hercuton Bouw & Arlan Groep) is het ook een betrouwbaar & degelijk project. Ook als alternatief voor de zogenaamde ‘negatieve bankrente’ van uw vermogen is het TPV! een zeer aantrekkelijk project.Ik leg u graag uit wat de eventuele verhuur mogelijkheden en voordelen van dit project zijn voor u als eigenaar/verhuurder.

Zoals zo velen van u ben óók ik afhankelijk van mijn (potentiele) klanten… u kunt mij dan ook 24/7 (hou het wel netjes s.v.p.) bellen voor verdere (verkoop)informatie en/of vragen! Mijn directe nummer is 06 – 55 375 775.

In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd en waarschijnlijk tot zeer binnenkort.

Henk Mooyekind
Mooyekind bedrijfsmakelaars

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Julian van Dijck Mediya B.V https://mediya.nl/
11-04-2024 16:43
Julian
Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Nog een fijn Paasweekend! Met vriendelijke groet, Mike van Wijnen Mediya B.V https://mediya.nl/
30-03-2024 09:58
Julian