BMW i8 Roadster: Beelden spreken voor zich

Dat elektrische/hybride auto”s er niet altijd alledaags uit hoeven te zien bewijst wel deze nieuwe BMW i8 Roadster die vanaf nu leverbaar is via BMW/MINI dealer  Van Poelgeest in Noordwijk.Eigenlijk behoeven deze beelden geen toelichting. Ze spreken voor zich. Toch? In één van de komende edities zal ik deze plug-in-hybride voor u testen en ongetwijfeld zult u hem nog terugzien op een DroomAuto pagina in de rubriek Business op Wielen.

John Vroom
Autojournalist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam