Green Adventures vaart andere koers!

Na ruim20 jaar actief te zijn in de outdoor adventure brance gaan wij de koers wat verzetten. Naast dat we outdoor adventure uitjes blijven verzorgen gaan we ons meer richten op drie andere producten:

Strand evenementen
Al jaren doen wij wat activiteiten op het Strand van Wassenaar, nu gaan we dit pakket uitbreiden. Van Raften tot Vliegeren en Kanovaren tot Bedrijfs-beachvolley toernooi. Alles is mogelijk! Tevens een prima Horeca en eventueel een aansluitende Beach party!
www.opstrand.nl

Teamtraining voor bedrijven
Voor (management) teams hebben wij een training ontwikkeld waarbij d.m.v. verschillende oefeningen probleemstellingen zichtbaar maken. Wij maken aan de hand van de vraagstelling het programma op maat met een stukje theoretisch kader en een ervarend leer moment.
www.deploegsmid.nl

Bootcamp, Fysiek- mentale training & Obstacle Run
Wij verzorgen verschillende soorten training onder de naam Green-Fitt. The Outdoor Fitness Readiness Program!
Dit doen wij op onze Sport (hal) locatie in Katwijk o.a. met circuit training, techniek training, kracht en uithoudings-
vermogen. Workshops bootcamp kunnen ook op locatie gegeven worden!
www.green-fitt.nl

Zoekt u een leuk strandevenement, een training voor personeel of management team of wilt u met een clubje deelnemen aan onze Green-Fitt programma’s neem dan contact met ons op!

Green Adventures
Egbert Ruijgrok
1e Mientlaan 30, Katwijk
T 071 4016370
M 06 29041105

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *