Versluis in Sassenheim bestaat 15 jaar

Mensgericht, plezierig, slim en ambitieus. Met die vier woorden kan bouwadviesbureau Versluis, dat dit jaar zijn derde lustrum viert, kortweg worden gekarakteriseerd. “Zo onderscheiden we ons en bouwen we aan langlopende relaties met onze klanten.”

Eigenaar Albert Versluis is er de man niet naar om uitgebreid terug te blikken op de gebeurtenissen van de afgelopen vijftien jaar. Liever heeft hij het over de manier waarop hij onderneemt, samen met zijn twaalf medewerkers. De mens moet centraal staan, vindt hij. Als mensen vanuit hun kracht werken, fouten durven maken en zichzelf kunnen zijn, ontstaat er een klik met de klant en een open en transparante relatie waarin men elkaar vertrouwt, zeker als dat gepaard gaat met plezier. “Als je met plezier werkt, werk je vanzelf ook hard. Bovendien straal je plezier in je werk uit naar de klant,” zegt Albert Versluis.

Geen gedoe
Mensgerichtheid en plezier combineert Versluis met slim werken. De eigenaar: “Met slim bedoel ik pragmatisch werken en zonder gedoe en verspilling. Door gericht te communiceren voorkom je conflicten, ruis en rafels. Die slimheid zit hem ook in het feit dat we vijftien jaar ervaring hebben. Daardoor hebben we veel kennis in huis, kunnen we betere plannen maken, scherper offreren en beter werken, ook dankzij ons uitgebreide netwerk waardoor we weten wat er in onze branche te koop is.”

De vierde en laatste kernwaarde die Versluis heeft geformuleerd, is ambitie. “In het verleden hadden we hier te weinig aandacht voor,” legt Albert Versluis uit. “Maar je mag best ambitieus zijn. Dat zorgt voor een goede balans tussen enerzijds het belang van de opdrachtgever en anderzijds het bedrijfsbelang. Dat zorgt weer voor een solide financiële basis, rendement en marge.”

Wederkerigheid
Deze manier van werken heeft ervoor gezorgd dat 2017 het beste jaar wordt sinds de oprichting van Versluis, vijftien jaar geleden. Albert Versluis: “Natuurlijk hebben wij ook last gehad van de crisis. Maar door dichtbij onszelf en de kernwaarden van het bedrijf te blijven, zijn we succesvol gebleven. Een crisis kun je vergelijken met het snoeien van je tuin. Als je dat goed doet, loopt alles daarna weer uit. Dat zie je nu gebeuren. Met dank ook aan onze wederkerige manier van werken, samen met onze partners, waarbij we elkaar helpen en samenwerken. Zo wil ik graag ondernemen.”

Wat doet Versluis?
In de loop van de jaren heeft Versluis zich gespecialiseerd in de bouwkundige begeleiding van onderhoudswerkzaamheden en renovatieprojecten, met name voor scholen, niet alleen in onze regio bij bijvoorbeeld het Rijnlands Lyceum in Sassenheim, maar ook daarbuiten, onder andere op de Veluwe en rond Amsterdam. Versluis adviseert opdrachtgevers in een optimale besteding van middelen voor uitvoering van onderhoud en renovatie en neemt de zorg hiervoor volledig uit handen.

Een tweede tak van sport van Versluis is het begeleiden van bewoners bij grootschalige renovatieprojecten, bijvoorbeeld bij het verduurzamen van woonwijken. Dit gebeurt vooral in opdracht van woningbouwcorporaties in onder andere Leiden, Utrecht en Amsterdam en van aannemers. Albert Versluis: “Specialistisch werk waar steeds meer vraag naar is en waarvoor mensen nodig zijn die kennis hebben van zowel bouwkunde als communicatie. Het gaat om het organiseren van bewonersbijeenkomsten, het geven van persoonlijke informatie in een-op-een gesprekken en het maken van brochures. Meekrijgen van mensen en commitment creëren is hier het doel.”  In de tijd die dan nog resteert, pakt Versluis andere mooie projecten op, bijvoorbeeld de bouwkundige begeleiding van nieuwbouwprojecten (sportpark Duinwetering in Noordwijk is hier een mooi voorbeeld van) en het plaatsen van zonnepanelen voor scholengemeenschappen en sportcomplexen.

Versluis
Wattstraat 16
2171 TR Sassenheim
T 0252 – 34 36 40
E [email protected]
I www.versluisgroep.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam