Heemskerk Riooltechniek: Altijd paraat met snelle service

“Je hoeft maar te bellen en we staan er al.” Dat is kort en krachtig waar Heemskerk Riooltechniek voor staat volgens Ed Duivenvoorde, technisch specialist riooltechniek, en accountmanager René Bon. “Naast vakmanschap en het aanbieden van een totaalpakket is het snel oplossen van storingen onze kracht.”

In opdracht van gemeenten, bedrijven op fabrieks- en bedrijventerreinen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren en niet te vergeten waterbedrijf Dunea legt Heemskerk Riooltechniek gemalen, pompen en pompkasten aan voor rioolsystemen inclusief de elektronische componenten van de installaties. Het werkterrein is Noord- en Zuid-Holland en Utrecht.

Snelle reactietijd
Maar daar blijft het niet bij, ook het onderhoud en het legen van de putten, het verhelpen van storingen en eventuele renovatie kan in handen van Heemskerk worden gegeven. En dat gebeurt altijd met eigen materiaal, onder andere met een nieuwe, onlangs aangeschafte combiwagen. “We bieden een totaalpakket, voeren alles in eigen beheer uit en hebben een snelle reactietijd,” vatten Ed Duivenvoorde en René Bon samen. Hierbij wordt vaak samengewerkt met het internationale concern Xylem, leverancier van rioolpompen en partner van Heemskerk.

Duizenden installaties
Om het verhaal te onderstrepen, wijst Ed Duivenvoorde naar de computer op zijn werkkamer. “We monitoren 1500 van de duizenden installaties die we in onderhoud hebben, op afstand via de computer.” Sommige installaties hebben immense ondergrondse tanks ter grootte van een sporthal. Op de pc kan men zien of de pompen naar behoren werken en of er al onderhoud moet worden gepleegd. Is dat het geval dan gaan de monteurs op pad met groot materieel of kleinere bussen, afhankelijk van de grootte van de klus. Ter plekke kunnen camera’s worden gebruikt om het rioolsysteem te inspecteren.

Certificaten
De basis voor dit alles is het vakmanschap van de twaalf medewerkers, die stuk voor stuk een gedegen opleiding in hun bagage hebben. Door het bedrijf wordt dit aangevuld met alle relevante certificaten die voor de riooltechniekwerkzaamheden vereist zijn. Heemskerk is ISO 9001- en 14001-, VCA**- en BRL K10014- en K14020/01-gecertificeerd. De jarenlange ervaring, die Heemskerk Riooltechniek in de afgelopen 20 tot 25 jaar heeft opgebouwd, doet de rest. “We krijgen terug van onze klanten dat we alles in huis hebben om calamiteiten snel te verhelpen,” zeggen Ed Duivenvoorde en René Bon aan het eind van het gesprek. “Het werk dat we voor gemeenten doen, is regulier werk dat steeds terugkomt. Dat doen we goed, krijgen we te horen. En dat blijkt, want steeds meer bedrijven kloppen bij ons aan als ze een specialist op het gebied van riooltechniek zoeken. Deze expertise willen we de komende jaren verder uitbreiden.”

Heemskerk Riooltechniek
Walserij 11
2211 SJ Noordwijkerhout
T 0252 – 37 23 31
E [email protected]
I www.heemskerknoordwijkerhout.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *