Opel Ampera E: ‘Strak gelijnd’

Het blijft voor mij toch altijd wat vreemd als ik het over autorijden ga hebben en dan in een elektrische versie stap, want daarbij gelden toch hele andere criteria. Belangrijkste factor is de 4% bijtelling en in het geval van de Ampera E is dat je er volgens de fabriek 520 kilometer op 1 acculading kan rijden. 

Of dit in de praktijk realistisch is moet nog blijken, maar het is in ieder geval meer dan zijn collega’s bieden. Voor mij zou toch altijd nog gelden of de auto er een beetje uitziet, want dat kan je van veel elektrische auto’s toch niet zeggen, maar de Ampera ziet er goed uit. Een strak gelijnde cross-over met een positieve Opel uitstraling.

Het grootste voordeel van elektrisch rijden vind ik de enorm snelle acceleratie die echt sportief rijden mogelijk maakt. Het rijgedrag van deze Ampera is prima en ook een goed bochtengedrag. Met allerlei foefjes kan je deze Ampera nog energiebesparender en actieradiusverhogend laten rijden, maar ik weet niet of de 4% bijtellingsliefhebber daar echt in geïnteresseerd is. Het is in ieder geval een andere manier van autorijden zal ik maar zeggen. Begin juli staat hij in de showroom bij de Motorhuis vestigingen en de uitlevering zal rond september plaatsvinden.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen