Villa de Duinen: voor lunches, diners en zakelijke sessies

Beursgenoteerde bedrijven komen er graag maar ook ondernemers uit de regio. Om er te dineren of te lunchen en voor vergaderingen in een van de vier vergaderzalen. En gaat het om meerdaagse sessies, dan kan er ook gebruik gemaakt worden van een van de elf hotelkamers van deze prachtige villa.

“Onze zakelijke gasten komen hier voor strategische boardsessies, vergaderingen en trainingen of voor een lunch of een diner op het terras of in het restaurant,” zegt eigenaar Bram van Mierlo. In de vier vergaderkamers, alle met daglicht en/of met terras, kunnen twee tot twintig mensen in een intieme setting met elkaar van gedachten wisselen.

“De Villa is stijlvol en modern ingericht en de culinaire kwaliteit is hoog, maar wij willen geen hoge drempels,” legt de eigenaar uit. “Ons restaurant heeft een internationale wijn- en menukaart. Een eigentijdse Franse kookstijl met soms een Aziatische twist. Regionale ondernemers komen geregeld culinair vergaderen in een van onze intieme zalen of in het restaurant. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed en daar zijn wij trots op en we werken daar hard voor. Bij alles wat we doen, moet voorop staan dat de gasten zich hier thuis voelen.”

Het gastenboek
Die filosofie betaalt zich uit in de vorm van herhaalbezoeken en goede recensies, zowel online op restaurantsites als in het handgeschreven gastenboek, dat rijk gevuld is met lovende woorden. De locatie, dichtbij het strand, de zee en de duinen, doet de rest, ook vanwege de activiteiten die in de omgeving kunnen worden gedaan. Bram van Mierlo, afsluitend: “Vaak krijgen we te horen dat dankzij de Villa-beleving de vergaderdoelstellingen sneller bereikt worden dan verwacht. Dat is natuurlijk een prachtig compliment.”

Theo van Duijn, partner accountantskantoor Van Duyn Van der Geer, Noordwijk
“Ik kom zowel privé als zakelijk bij Villa de Duinen. Met relaties lunch ik er regelmatig en we hebben er meerdere keren per jaar kleine vergaderingen met tien tot twaalf personen. Het is er meer dan uitstekend geregeld. Je kunt er in alle beslotenheid praten en lunches worden geserveerd als het ons uitkomt en op de manier zoals wij het willen: uitgebreid of snel met alleen een kopje soep. Die flexibiliteit is een groot pluspunt. Ik kom vaak in horecagelegenheden en heb de Hogere Hotelschool doorlopen en ben dus kritisch. Bij Villa de Duinen ervaar je de warmte van het familiebedrijf en het gastheerschap van Bram van Mierlo, die dankzij zijn perfectionisme elke keer weer iets weet te verbeteren, variërend van een nieuw schilderij tot nog beter eten. Het is echt een pareltje en behoort tot het selecte gezelschap van de beste restaurants van Noordwijk.”

Nick Domburg, partner bij Limes International, Valkenburg
“Mede door mijn werk eet ik heel veel buiten de deur, zowel met collega’s en relaties als privé. Sinds een half jaar heb ik Villa de Duinen herontdekt en ik moet zeggen: ik eet er met heel veel genoegen en kom er regelmatig; gemiddeld een- of tweemaal per maand. Het is er fantastisch en het is precies wat we zoeken. Dat heeft te maken met de intieme huiskamersfeer, de rust die het uitstraalt, de manier waarop je wordt ontvangen en uiteraard de kwaliteit van het eten. Villa de Duinen staat voor mij in de top-vijf van restaurants in de regio.”

Myra Roosen, directiesecretaresse Randstad Groep, Diemen
“De directie van de Randstad Groep komt sinds vier jaar elk halfjaar samen in Villa de Duinen om onder andere de toekomstplannen te bespreken. Met zes personen zijn we dan twee dagen te gast in de Villa, terwijl gasten van ons langskomen om presentaties te geven. We hebben bewust gezocht naar een kleinschalige en intieme locatie, niet naar een groot hotel. Het is een inspirerende omgeving, ook door het strand dichtbij. Ik zou geen verbeterpunten weten.

Alles klopt: de keuken is uitstekend, de wijnen zijn heerlijk, de bedden zijn voortreffelijk en het terras is ’s winters verwarmd. De mensen van de Villa begrijpen het gewoon en snappen hoe het werkt. Villa de Duinen schrijft hospitality met een hoofdletter H. We komen er graag.”

Villa de Duinen
Oude Zeeweg 74
2202 CE Noordwijk
T 071 – 364 89 32
I www.villadeduinen.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam