Bruisende rust in Katwijk

“Met de bouw van La Vie aan Zee wordt de Katwijkse boulevard een parel rijker,” zegt Peter Ouwehand, directeur van Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie. In de geest van het kustwerk en de parkeergarage in het duin, verrijzen twee appartementencomplexen met 32 woningen, 4 penthouses en een ondergrondse parkeergarage met plaats voor 44 auto’s.

“De toplocatie middenin de duinen en het uitzicht, dat zijn de meest in het oog springende elementen van La Vie,” zegt projectmanager Michiel Vork van Ouwehand Bouw. “De plek heeft alles: mooie natuur in de vorm van het duin en het strand, maar je hebt ook winkels en sportfaciliteiten op loopafstand. We noemen het wel de bruisende rust van Katwijk.”

Uitzicht

Om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht, wordt bij La Vie, dat ontworpen is door KVDK Architecten, intensief gebruik gemaakt van glas, waardoor je ook zittend vanaf de bank naar buiten kunt kijken, onder andere via Franse balkondeuren die naar binnen openslaan. Opvallend zijn de zeer ruime balkons van 27 m2. De gekozen materialen die gebruikt worden bij de bouw, ademen van A tot Z kwaliteit. Dat begint al met de entree van het gebouw, die doet denken aan een vijfsterrenhotel met nissen, vloeren, lampen en deuren die als een kunstwerk zijn weggewerkt in de wanden.

Planning
Op 6 juli start de verkoop. De planning is dat Ouwehand Bouw in de loop van september begint met de voorbereidende werkzaamheden, zodat de bouw begin december kan starten. De geplande oplevering van de 32 appartementen en 4 penthouses is medio 2019. De benodigde vergunning is onherroepelijk, dus niets staat een snelle start in de weg. De prijs van de appartementen begint bij 400.000 euro.

Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie
Voorschoterweg 29
2235 SE KatwijkW
T  071 –  402 02 74
I   www.natuurlijkwoneninkatwijk.nlwww.ouwehandbouw.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam