Mercedes-Benz Citan: ‘Multifunctioneel’

Voor die ondernemers die personen willen vervoeren en toch veel laadruimte wensen is de Mercedes-Benz Citan een ideale optie. Een bedrijfsauto in een personenauto outfit. Als u vindt dat hij erg lijkt op de Renault Kangoo, dan heeft u gelijk, want het is een co-productie tussen Daimler en Renault. Hij ziet er leuk en compact uit. 

Deze Citan vervoert met het grootste gemak een vijfpersoons gezin met hun bagage, maar ook voor zakelijk gebruik heb je een zee van ruimte. De bagageruimte is minstens 685 liter en met de achterste zitplaatsen neergeklapt is daar 3000 liter beschikbaar. Ook voor lange personen is dit een prima auto, want als je 2.50 meter bent heb je nog hoofdruimte over. Als trekauto zit je eveneens goed met deze Citan, want je kan er een geremde aanhanger van 1350 kilo achter hangen. Het rijgedrag van deze Mercedes-Benz is comfortabel en hij schakelt soepel. De algehele kwaliteit is typisch Mercedes-Benz, dus dat is prima voor elkaar. Het prettige is ook dat je deze Citan royaal kunt uitrusten met Luxe Exterieur-, Prestige- en Comfort pakketten, zodat er een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, licht- en regensensoren, halfautomatische airconditioning en een panoramadak beschikbaar komen. Ja, en met een fraaie metallic lak en lichtmetalen velgen denk je niet eens meer aan een bestelauto. Leuke multifunctionele gezins- en bedrijfsauto.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *