Gewoon Jij: praktijk voor natuurgeneeskunde

Jetty van der Gugten van ‘Gewoon Jij’ uit Rijnsburg begon als life-coach, maar omdat lichaam en geest één zijn, ging ze er ook bij masseren. Nu doet ze beide, sinds 1 januari 2017 ook voor zakelijke cliënten. “Want coachen en masseren horen bij elkaar.”  

“Masseren vind ik het allerleukste om te doen,” zegt Jetty van der Gugten. “Vandaar dat dit mijn hoofdactiviteit is. Maar coachen doe ik ook nog steeds. Regelmatig integreer ik beide. Tijdens het masseren praat je met mensen en ook vooraf bij de intake heb je gesprekken met elkaar. Vaak hebben lichamelijke klachten te maken met het feit dat je niet lekker in je vel zit. Veelal heeft dat te maken met stress. Je kunt dan pijntjes krijgen en dan kom je in een vicieuze cirkel terecht. Massage kan de bloedstroom stimuleren en blokkades opheffen. Dat helpt om lichaam en geest weer in balans te brengen, ook preventief trouwens.”

Stress en rugpijn
Jetty begon met het aanbieden van haar diensten aan particuliere klanten, maar nu richt ze zich ook op medewerkers van bedrijven. “Dit kunnen kantoormensen zijn, bij wie ik bijvoorbeeld een hoofd/schoudermassage van twintig minuten doe om hoofdpijn en de spanning in de schouders te verhelpen, of een ontspanningsmassage om de stress weg te masseren. Maar ik bied ook ontspanningsmassages aan mensen die zwaar lichamelijk werk doen. Dit kan in mijn eigen praktijk aan huis of op locatie. Het enige wat ik nodig heb, is een aparte, goed verwarmde ruimte. De behandeltafel neem ik zelf mee. Een behandeling duurt doorgaans één tot anderhalf uur, maar een hoofd/schoudermassage kan al in een half uur.”

Wat levert dat een werkgever op? Jetty: “Als mensen meer in balans zijn en minder stress hebben, presteren ze beter. Ze worden ook minder snel ziek, wat een positief effect heeft op het ziekteverzuimcijfer in bedrijven.” Vanaf mei, als Jetty haar hbo-opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis heeft afgerond, kunnen behandelingen ook via de zorgverzekeraar worden vergoed.

Droom
“Ik droom van een praktijk waarin ik kan masseren, coachen en workshops en cursussen kan geven, ook in samenwerking met andere professionals,” omschrijft Jetty van der Gugten haar toekomst. “Een praktijk waar massages, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, therapeutische sessies en workshops hand in hand gaan. Ik doe mijn werk omdat ik het mooi vind om mensen de aandacht te geven die ze verdienen. Vandaar ook de naam ‘Gewoon Jij’. Ik heb mijn praktijk zo genoemd, omdat ieder mens mag zijn zoals hij of zij is en niet zoals een ander wil dat je bent. Mijn werk is mijn passie en ik heb van mijn hobby mijn werk  gemaakt. Hoe mooi is dat?”

Gewoon Jij – Praktijk voor natuurgeneeskunde
Brouwerstraat 22
2231 HR Rijnsburg
T 06-12 36 84 08
E [email protected]
I www.gewoon-jij.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen