Botenverhuurbedrijf Olympia Charters: “Wel de lusten, niet de lasten”

Met tien gloednieuwe sloepen is het Warmondse botenverhuurbedrijf Olympia Charters klaar voor het nieuwe vaarseizoen. Voor zakelijke klanten zijn er aantrekkelijke arrangementen, bijvoorbeeld ‘Sloep van de zaak’, waarmee je een jaar lang op werkdagen voor een vast bedrag de beschikking hebt over een 8- of een 12-persoonssloep.

“Met een sloep van de zaak heb je wel de lusten maar niet de lasten,” zegt eigenaar Patrick Kerkvliet enthousiast. “Alles is geregeld: ligplaats, schoonmaak, onderhoud, brandstof en verzekering. Klanten kunnen hun auto naast de boot parkeren, maar indien gewenst varen we de sloep naar het bedrijf, waar personeel of klanten kunnen opstappen. Een sloep van de zaak is weer eens wat anders dan twee stoelen in de skybox bij een voetbalclub of golfen met je klant. Na vijf minuten varen ben je op de Kagerplassen en met twintig minuten zit je in het centrum van Leiden. Op onze website www.varenzonderzorgen.nl vind je alle informatie, inclusief het tarief.”

Andere arrangementen
Olympia Charters heeft ook diverse andere zakelijke arrangementen. “We kunnen een bedrijfsuitje of een relatie-event organiseren tot maximaal 250 personen,” legt Patrick Kerkvliet uit. “Elk uitje is maatwerk. Wij regelen het, indien gewenst zelfs met schipper, bijvoorbeeld een sloepentocht met gps. Uiteraard verzorgen we de catering voor onderweg of een barbecue na afloop. En wil je na het varen liever lekker uit eten in een restaurant in Leiden of ergens anders in de buurt? We weten genoeg leuke adresjes, ook voor een lunch onderweg.”

Olympia Charters
Veerpolder 61-67
2361 KZ Warmond
T 071 – 301 00 43
www.olympia-charters.nl en www.varenzonderzorgen.nl 
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam