Beachclub Het Wantveld: Variatie en luxueuze strandervaring

“Onze serre is uitstekend geschikt voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten voor kleinere gezelschappen tot 65 personen,” zegt Michel Schaddé van Dooren, eigenaar van beachclub Het Wantveld. “Mensen waarderen deze inspirerende locatie echt enorm en het stimuleert de creativiteit.” 

Vorig jaar was beachclub Het Wantveld voor het eerst het toneel van een bijeenkomst van de Sterkste Schakel-kring, bestaande uit oud-deelnemers en juryleden van de Sterkste Schakel. De zon scheen volop en even leek het al vakantie. Omdat dit naar meer smaakte, wordt het meest noordelijk gelegen strandpaviljoen van Katwijk dit voorjaar weer met een bezoek vereerd door de Schakel-mensen. “Ik houd van variatie,” zegt eigenaar Michel Schaddé van Dooren. “Daarom houden we dit jaar een wijnproeverij, in samenwerking met onze vaste wijnleverancier. Dat wordt ongetwijfeld weer heel gezellig.”

Oesters en sushi
Het toont aan dat Het Wantveld een mooie locatie is voor zakelijke gezelschappen. Bijvoorbeeld voor vergaderingen en creatieve sessies in de serre, waar wifi en aansluitingen voor beamers zijn. Maar ook voor recepties, bedrijfsfeesten en een zakenlunch of een diner is het Wantveld geschikt. De kaart is dit jaar weer wat uitgebreider. Naast klassiekers als kreeft en biefstuk zijn er nu ook oesters en sushi verkrijgbaar. “Onze mensen in de open keuken, die vorig jaar vernieuwd is, kunnen zich met veel anderen meten,” legt Michel uit. “We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, waardoor we niet onderdoen voor veel andere restaurants.”

“Maar waarmee we ons vooral onderscheiden is het totaalplaatje,” vervolgt Michel die Het Wantveld vijf jaar geleden overnam van zijn ouders, samen met zijn vrouw Angela. “Want waar vind je deze combinatie van het uitzicht op zee, de luxueuze inrichting, de keuken, de servicegerichte bediening door enthousiast personeel en de uitstekende bereikbaarheid, op loopafstand van een parkeerplaats met een capaciteit van 800 auto’s? Het is de combinatie van alles en daar zijn we best een beetje trots op.”

Vaste badman
Het Wantveld heeft in de loop van de jaren een goede naam opgebouwd met een grote groep vaste gasten, die bijvoorbeeld naar het strandpaviljoen komen vanwege de watersportactiviteiten van buurman Aquasports, naast Het Wantveld. Ook voor bedrijfsuitjes is men bij Het Wantveld en Aquasports aan het juiste adres. Verder is de vaste badman van Het Wantveld, die na één belletje of mailtje de strandstoelen en ligbedden klaarzet, een succesnummer.

“Dat zorgt voor een luxueuze strandervaring, die door onze gasten als geweldig wordt ervaren,” besluit Michel, die het nieuwe seizoen opende met een feestje waar songfestivaldeelnemer O’G3NE optrad. “We zien het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet. Het jaar 2016 was goed en alle voortekenen wijzen erop dat het dit jaar ook weer goed zal gaan. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat onze tien strandbungalows al voor het hele jaar zijn volgeboekt.”

Beachclub Het Wantveld
Noordduinseweg 6
2221 BL Katwijk
T 071 – 408 23 80
E [email protected]
I www.wantveldkatwijk.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *