Mercedes-Benz C-Klasse Cabrio: ‘Dit is echt genieten’

Zo jammer dat je zo vaak een Mercedes-Benz ziet in een naar mijn smaak ‘foute’ kleur, met ‘foute’ wielen en ‘foute’ opties als u begrijpt wat ik bedoel, terwijl de modellen steeds mooier worden. Ben dan ook blij u deze Mercedes-Benz C-Klasse Cabrio als DroomAuto te presenteren in een mooie beschaafde kleur, met evenzo beschaafde lichtmetalen velgen en een smaakvolle combinerende leerkleur. Ik vind hem echt heel mooi. Slanke elegante lijnen en materialen van topkwaliteit. U kent mijn grote passie voor cabrio’s, dus dit is echt genieten en als we naar de smiles van Britt en Bardha kijken ben ik niet de enige.

 

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *