Jaguar F-Type: ‘Pure emotie’

Bij de Jaguar F-Type denk je toch dat die niet mooier kan worden, maar ja hoor, Jaguar heeft hem recentelijk een subtiele facelift gegeven. Nieuw bumperontwerp, nieuwe elegante en krachtige Led-koplampen en achterlichten.

En ook in het interieur zien we wat verfijningen. Nieuwe rank vormgegeven stoelen die ruimte en gewicht besparen en meer comfort bieden. Opvallend is het Touch Pro infotainmentsysteem van de nieuwste generatie wat betreft connectivity en entertainment.

Het aantal opties is eveneens uitgebreid, zoals het zelfstandig inparkeersysteem. Kortom een waanzinnig mooie auto die bij menig ondernemer boven aan het verlanglijstje zal staan. En hij rijdt ook waanzinnig lekker. Het fijnst komt deze F-Type tot zijn recht op bochtige binnenwegen vind ik met zijn zijdezacht schakelende achttraps-automaat. Tja, de instapprijs is natuurlijk wel een dingetje, maar dat houdt hem wel exclusief. Wat lijnenspel betreft is deze F-Type superfraai. Het interieur is natuurlijk imposant. Ook al rij je niet, is het een genot om achter het dikleren stuur op de fraai gevormde sportseat te zitten met veel soepel leer

om je heen. Pure emotie dus. Ik kan er natuurlijk pagina’s aan mee vullen, maar dit is echt een auto die je zelf zou moeten ‘proeven’, dus adviseer ik u eens langs te gaan bij Jaguar dealer Kimman in Haarlem.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Julian van Dijck Mediya B.V https://mediya.nl/
11-04-2024 16:43
Julian
Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Nog een fijn Paasweekend! Met vriendelijke groet, Mike van Wijnen Mediya B.V https://mediya.nl/
30-03-2024 09:58
Julian