Van den Anker IJzerhandel Katwijk bv: “Wij zijn het cement voor de bouw”

Hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschap, machines en als het nodig is zelfs koffie. Van den Anker doet alles om de bouw en de industrie te ontzorgen. In het eigen magazijn, dat meer dan 40.000 artikelen telt, of rechtstreeks op de bouwplaats.

Als totaalleverancier voor de bouw en de industrie werkt Van den Anker IJzerhandel Katwijk bv mee aan mooie projecten,
zoals de aanleg van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam en de nieuwbouw van het Prinses Máxima Centrum voor kinder-oncologie in Utrecht. Dichterbij huis is het Katwijkse bedrijf betrokken bij de realisatie van onder andere de wijk ’t Duyfrak in Valkenburg en De Bloem in Rijnsburg, in opdracht van regionale bouwbedrijven. Ook levert Van den Anker regelmatig het hang- en sluitwerk voor villa’s in Katwijk, Noordwijk en Wassenaar.

Familiebedrijf
“We zijn het cement voor de bouw,” zeggen de broers Henk en Jan van den Anker, die dit jaar het zestigjarig bestaan vieren van hun familiebedrijf, dat in 1956 door hun ouders werd opgericht. “We leveren zo’n 40.000 artikelen rechtstreeks uit voorraad. En omdat we zijn aangesloten bij twee inkoopmaatschappijen,  Ferney in Nederland en E.D.E. in Duitsland, kunnen wij een concurrerende prijs bieden die niet hoger is dan bij de grote partijen in ons land, terwijl we jarenlange ervaring hebben en een schat aan kennis. Klanten waarderen ons om ons professionele advies en de vertrouwde gezichten in onze vestiging. Onze medewerkers proberen ieder probleem op te lossen.”

Van den Anker IJzerhandel
Ambachtsweg 18
2222 AL Katwijk
T 071 – 402 02 51
E [email protected]
I www.vandenanker.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *