Grand Hotel Huis ter Duin: Eigen producten als relatiegeschenk

“Gasten die bij ons verblijven, vragen regelmatig om een leuk aandenken,” zegt algemeen directeur Stephan Stokkermans. “Dat heeft ertoe geleid dat we de afgelopen jaren een relatiegeschenkenlijn hebben opgezet met eigen producten. Niet alleen voor onze gasten, maar ook voor zakelijke relaties die hun klanten ermee kunnen verblijden. Deze lijn zijn we nu aan het uitbreiden.”

De lijn van relatiegeschenken bestaat uit drie onderdelen. Een daarvan is het assortiment patisserieproducten, zoals taarten, chocoladerepen en bonbons die met veel succes in de eigen keuken worden gemaakt. De patissiers van het Noordwijkse hotel winnen regelmatig prijzen voor hun producten tijdens nationale en internationale wedstrijden voor patissiers, recentelijk in oktober bijvoorbeeld de zilveren gard, een prestigieuze prijs in de patisseriewereld die jaarlijks wordt uitgereikt aan jonge, talentvolle vakmensen.

Huiswijn van Latour
Een tweede productlijn die Grand Hotel Huis ter Duin sinds kort aanbiedt en die in 2017 verder wordt uitgebreid, zijn wijnen die door maître/sommelier Stan Kerckhoffs van sterrenrestaurant Latour persoonlijk zijn geselecteerd in Frankrijk, de zogeheten Sélection Huis ter Duin Blanc & Rouge. Andere producten zijn (bad)handdoeken, badjassen en diverse (Delftsblauwe) serviesitems. Zakelijke klanten die dit soort producten willen aanbieden aan hun klanten, bijvoorbeeld in een kerstpakket of als relatiegeschenk, kunnen deze des-gewenst laten bedrukken met een eigen bedrijfslogo.

MC Wellness
De derde en laatste productlijn in het relatiegeschenkenassortiment van Huis ter Duin zijn de producten die te koop worden aangeboden in de winkel van MC Wellness. Onder de naam MC Wellness biedt het Noordwijkse hotel uitgebreide Wellness behandelingen aan. Deze behandelingen worden ondersteund door een ruime keuze uit de meest gerenommeerde Spa en MediSpa Productmerken wereldwijd. De producten zijn ook afzonderlijk te koop. Het gaat om verzorgende gelaats- en body producten aangevuld met de meeste bijzondere parfums die alleen in speciaal geselecteerde spa’s zoals MC Wellness worden aangeboden.Webshop

In de loop van 2017 lanceert Huis ter Duin een webshop waar particuliere en zakelijke klanten de relatiegeschenken van het hotel en de verschillende restaurants en submerken online kunnen bestellen.

Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk
T 071 – 361 92 20
I www.huisterduin.com
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *