Garage Koppers al bijna 100 jaar in de Warmondse Dorpsstraat

Toen Patrick Koppers vijfentwintig jaar bij de zaak was en toen Mike Koppers vijftig werd heeft heel Warmond dat gezien. Met een groot banier aan de gevel van hun garage voor Patrick en een Abraham voor Mike voor de deur kan dat niemand ontgaan zijn. Hun garage ligt namelijk midden in de Dorpsstraat. “Wij hebben weleens gedacht aan verhuizen, maar ons bedrijf komt hier het beste tot zijn recht. Wij willen niet groeien, ook al is er altijd voldoende werk. Onze huidige omvang is juist belangrijk voor de kwaliteit van ons werk en onze dienstverlening. Wij gaan hier voorlopig niet weg.” 

“Hét grote nadeel is natuurlijk het gebrek aan parkeerruimte, maar voor de rest zijn er alleen maar voordelen. Wij zitten hier al bijna 100 jaar, dus iedereen weet ons te vinden. Wij hebben klanten uit families die al ‘generaties met ons meegaan’. Ons bedrijf is dichtbij voor de meeste klanten, wij halen en brengen de auto’s regelmatig bij hun thuis. En onze klanten kunnen tijdens het boodschappen doen even een fles polish of een moertje bij ons komen kopen. Zijn de werkzaamheden van korte duur, dan kun je bij ons koffie krijgen, of aan de overkant bij het Wapen van Warmond.”

Níet groeien is goed voor de klanten
De garage wordt sinds 1995 gerund door de twee broers – ‘op onze manier, zoals Opa dat ooit begonnen is’. Zij krijgen bijstand van monteur Arjan en medewerker Mariëtte, die ieder al meer dan zeventien jaar bij de garage werken. “Er staan drie bruggen in de garage en wij hebben werk zat. Toch willen wij niet verhuizen om te kunnen groeien, omdat wij zeer tevreden zijn met de huidige gang van zaken. Behalve de voordelen van de locatie heeft ons bedrijf gewoonweg de juiste – menselijke – maat.” De broers en Arjan staan klanten direct te woord. Daar zit geen receptioniste of werkplaats chef tussen. “Een klant wil geen formulier invullen van wat er aan de auto mankeert. Die wil het rateltje of het zuchtje meteen aan de monteur uitleggen. Bij ons kan dat.” Niet groeien, betekent géén stilstand. Ook in de huidige bedrijfsvoering blijven ze zoeken naar trucjes of nieuwe afspraken om de dienstverlening telkens te verbeteren.

Garantie
Patrick is van de broers de man die ‘de handel’ doet. “Wij hebben tien parkeerplekken om occasions te showen die wij zelf hebben ingekocht. Daarnaast doe ik voor klanten zoekopdrachten. Dan maak ik een voorselectie van auto’s die aan een bepaald profiel voldoen. Wanneer wij op die manier een wagen aanschaffen, dan krijgt de klant van ons de bijbehorende BOVAG-garantie. Dat ze bij hun vertrouwde garagebedrijf een tweedehands kunnen kopen geeft ze enorm veel zekerheid over de kwaliteit en de waarde.”

‘Einde van het vak’?
Toen de motorelektronica, m.n. injectie, in de jaren negentig een grote vlucht nam zei de vader van Mike en Patrick dat ‘dit het einde van het vak betekende’. Niets is minder waar gebleken. “Wij zijn een beetje meer electricien geworden, maar uiteindelijk ben je nog steeds bezig met demonteren en weer in elkaar zetten.” Garage Koppers beschikt over alle moderne gereedschappen en analyseapparatuur, en voldoet ook aan noodzakelijke milieueisen.

Garage Koppers
Dorpsstraat 75
2361 AV  Warmond
T 071 – 301 0283
E [email protected]
I www.garagekoppers.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
17-05-2024 09:06
Sam
Amerik Leeuwen
Kan ik daar Ook terecht voor het leasen Van een Mini? MvG....
04-05-2024 11:10
Amerik Leeuwen