De Hillegomse Houtgroep biedt totaaloplossing voor bouw en industrie

Met een zeer uitgebreid assortiment hout, de levering van bouwmaterialen via de landelijk aansprekende BPG-formule en het professioneel en machinaal bewerken van hout, biedt de Hillegomse Houtgroep één totaaloplossing voor bouw en industrie. Dankzij een hoge efficiency en een snellere doorstroom van de orders realiseren aannemers (groot of klein) en zzp’ers een aanzienlijke kostenbesparing.

De Hillegomse Houtgroep is al meer dan honderd jaar een aansprekende partner voor bouw en industrie, wat onder andere blijkt uit het predicaat: ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’. Het bedrijf is sterk met haar tijd meegegroeid, een tijd waarin de bouw en de industrie maar zeker ook zzp’ers ontzorgd willen worden. Dat doet de Hillegomse Houtgroep door oplossingsgericht mee te denken, door een totaalpakket te bieden en door een logistiek betrouwbare partner te zijn. Met vestigingen als de Hillegomsche Houthandel, Zierikzeesche Houthandel, BPG De Hillegomse, BPG Den Helder en BPG Eerste Wassenaarse is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Mede hierdoor biedt de Hillegomse Houtgroep een krachtige synergie van Texel tot Zeeuws-Vlaanderen. Die synergie geldt voor hout, houtbewerking en bouwmaterialen.

Hout
De Hillegomse Houtgroep levert, naast naaldhout voor bekistingen en voor de betonbouw, ook grenenhout en hardhout, tuinhout, gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aan deuren. Het bedrijf is in het bezit van het KOMO-productcertificaat naaldhout en levert onder KOMO-keur Europees vuren- en grenenhout voor constructieve en niet-constructieve toepassingen. Naast het CE- en FSC-certificaat beschikt de Hillegomse Houtgroep over de ISPM15-certificering, waarmee gebruikers van houten verpakkingen wereldwijd een probleemloos transport wordt gegarandeerd. Door de Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH) is de Hillegomse Houtgroep benoemd tot erkende houthandel.

BPG-bouwmaterialen
BPG is een snelgroeiende landelijke formule voor professionals die al hun bouwmaterialen, hout en gereedschappen op één adres willen inkopen. Met 37 vestigingen is BPG hard op weg uit te groeien tot een van de grootste professionele bouwmarkten van Nederland. BPG-vestigingen leveren een compleet assortiment aan (ruwe) bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen, dat bestaat uit zowel gecertificeerde A-merken als het eigen BPG-merk, zoals cement, kit, schroeven en spijkers. De BPG-formule laat aannemers en zzp’ers efficiënter inkopen en biedt hen één aanspreekpunt voor alle bouwmaterialen. Kenmerken van de BPG-formule zijn: grote voorraden, snelle levering, ruime openingstijden, goede bezorging en service.

Houtbewerking
De afdeling houtbewerking beschikt over een modern en uitgebreid machinepark. Deze afdeling verzorgt het schaven, profileren, korten, kepen, schilderen en pakketteren, zodat de timmerindustrie sneller kan leveren, minder investeringen hoeft te doen en een snellere doorloop van de opdrachten realiseert. Wilt u meer weten over de bewerkingsmogelijkheden en zien of ook uw bewerkingspakket past binnen onze dienstverlening, maak dan snel een afspraak.

Deskundige vakmensen
In alle vestigingen van de Hillegomse Houtgroep wordt u geadviseerd enondersteund door goed opgeleide vakmensen. Zij ondersteunen relaties vanuit de kernwaarden: vakkennis, betrouwbaarheid en het bieden van een optimale dienstverlening.

Verdere informatie
Belangstelling? Kom gerust langs op de Voltstraat 13 in Hillegom of op een van de andere vestigingen, of meld u aan voor de regelmatig verschijnende BPG-folders vol aanbiedingen en noviteiten via  www.hillegomsehoutgroep.nl.

Hillegomse Houtgroep
Voltstraat 13
2181 HA Hillegom
T 0252 – 537 000
I www.hillegomsehoutgroep.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam