Bouwcenter Goedhart: Meer dan een zakelijke verstandhouding

“Bij sommigen stonden we bekend als een bouwmaterialenhandel voor grote aannemers en bouwbedrijven. Maar dat imago klopt al lang niet meer. Ook kleine zelfstandigen en zzp’ers kunnen hier alles krijgen. Ze worden net zo deskundig en vriendelijk geholpen als de grote bouwers.” Aan het woord zijn vestigingsmanager Bas Immerzeel en vertegenwoordiger Matthijs van Horssen.

’s Morgens vroeg is het in Bouwcenter Goedhart een komen en gaan van klanten die hun materiaal voor de nieuwe werkdag komen ophalen. Onder het genot van een kop koffie wisselen ze de laatste nieuwtjes uit en bespreken ze hun werkzaamheden met vakgenoten en het personeel van Bouwcenter Goedhart. “Een stukadoor komt een tegelzetter tegen en wisselt tips uit of speelt een opdracht door,” legt vestigingsmanager Bas Immerzeel uit.

Snacks en drankjes
“Die sociale functie van elkaar ontmoeten vervullen we óók, met name voor zzp’ers,” vult vertegenwoordiger Matthijs van Horssen aan. “Niet alleen ’s morgens, ook op vrijdagmiddag als we snacks en een drankje serveren. Dan blijft iedereen gezellig zitten en worden de ervaringen van de afgelopen week uitgewisseld.” Bouwcenter Goedhart, onderdeel van het Alphense familiebedrijf Goedhart dat in 1919 werd opgericht, organiseert ook demonstratieochtenden, samen met leveranciers, en heeft een spaaractie voor afhaalklanten, waarbij zij deze maand een gratis kerstboom kunnen krijgen. Dit wordt gecombineerd met een kerstontbijt vlak voor kerst. “Zo binden we onze klanten en bouwen we een persoonlijke relatie op die verder gaat dan alleen een zakelijke verstandhouding,” legt Matthijs uit. “Op deze manier onderscheiden we ons van andere bouwmaterialenhandels.”

Alles op één adres
Deze persoonlijke klantbenadering wordt gecombineerd met een breed assortiment en met gemak. De vestiging ligt dicht bij de N11, waardoor de bouwmaterialenhandel ook voor mensen uit de omliggende dorpen rond Alphen snel is aan te rijden. Vervolgens rijden ze met hun auto langs de schappen in de ruime hal. “Met een winkelwagentje door een loods lopen of in de regen een auto laden, is er bij ons niet bij,” zegt Bas Immerzeel. “Mensen hoeven niet te sjouwen. We helpen met inladen en we geven advies. En we hebben alles in huis, zo’n 5500 producten, waaronder sanitair, tegels, dakpannen en binnen- en buitendeuren. Op één adres vinden onze klanten alles. Zo bied je meerwaarde. En dat dit wordt gewaardeerd, blijkt uit cijfers van onderzoek onder klanten door een onafhankelijk bureau. In 2015 werd de Bouwcenterformule het hoogst gewaardeerd van alle bouwmaterialenhandels in Nederland.”

Goede rapportcijfers
Deze goede rapportcijfers krijgt Bouwcenter Goedhart niet alleen van zzp’ers en kleine zelfstandigen, maar ook van grote bouwbedrijven en middelgrote aannemers. Zij zijn actief in de hele Randstad en bestellen hun spullen bij het Alphense Bouwcenter, waarna deze vanuit het centrale magazijn van Bouwcenter (20.000 artikelen) of rechtstreeks vanuit de fabriek de volgende dag worden bezorgd. “Onze deskundige medewerkers adviseren deze klantgroepen over onze producten en over de logistiek in onder andere de binnensteden,” besluit Bas Immerzeel. “Liefst worden we zo vroeg mogelijk in het bouwproces benaderd, zodat we met de betrokken partijen om tafel kunnen. Dan kunnen we het beste inspelen op de wensen van de klant, met het beste resultaat voor iedereen.”

Bouwcenter Goedhart
Tankval 23
2408 ZC Alphen aan den Rijn
T 0172 – 43 10 81
I www.bouwcenter-goedhart.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam