Volkswagen Transporter: “Rijdt als een luxe wagen”

Merk en type testauto:
Volkswagen Transporter 140pk DSG
Vanafprijs:
€ 18.900,-
Prijs van het getoonde model:
€ 38.120,-

Wim Bos was als dealervertegenwoordiger aanwezig met deze mooi gelijnde Transporter en hij heeft mij een en ander uitgelegd over de auto. De nieuwe Volkswagen Transporter is een bestelbus maar rijdt als een luxe wagen. De dubbelcabine (zzp uitvoering) is heel ruim, stil en luxe.

De nieuwe motor is krachtig en met de nieuwe DSG automaat heel vriendelijk in het gebruik. Al met al een sterke bus die voor veel soorten werk in te zetten is en bovendien kom je met zijn luxe en rijke uitstraling professioneel voor de dag.

Ik bedank Wim Bos van Maas Autogroep. Ik heb er erg van genoten.

De Testrijder

Ik ben Xavier Duijn, directeur bij Wed. J. de Bruyn & Zonen B.V. De Bruyn is een logistiek dienstverlener die al sinds jaar en dag maatwerkoplossingen creëert en is een toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. De jarenlange ervaring van onze organisatie vormt de basis voor de hoogwaardige dienstverlening van vandaag. Het bedrijf is op nationaal en internationaal niveau uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare speler. Tegelijkertijd is het informele karakter van het bedrijf, dat in 1910 is opgericht, bewaard gebleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *