Renault Master: “Betrouwbare bestelwagen”

Merk en type testauto:
Renault Master T35 2.3dCi L2H3
Vanafprijs:
€ 21.690,-
Prijs van het getoonde model:
€ 29.803,-

Naar aanleiding van onze nominatie voor de Sterkste Schakel zijn wij als ML Systems uitgenodigd om deel te nemen aan de bedrijfswagentestdag. Door de specifieke wensen welke wij als audiovisueel bedrijf hebben, was de interesse voor de testdag direct gewekt. De laagdrempelige manier om kennis te maken met een specifieke bedrijfswagen en deze direct in het werkveld te testen, is een ideale combinatie. 

Na een hartelijk ontvangst, het welkomstpraatje in de Herenkamer op Landgoed Tespelduyn en het fotomoment ben ik als testrijder gekoppeld aan Ivar Gerlofsma van Autohaag Zeeuw te Leiden. Nadat Ivar een korte uitleg had gegeven en de auto van alle kanten bewonderd was, gingen we doen waarvoor we gekomen waren, het testrijden in de bedrijfsauto.

Autohaag Zeeuw heeft ons de beschikking gegeven over de verlengde Renault Master. De auto is mijns inziens erg geschikt om opgenomen te worden in het wagenpark. Mede door de combinatie van alle gemakken in de cabine en de grote hoeveelheid laadruimte achterin, zorgt voor de invulling welke voor een bedrijfsauto gewenst is. Om te kijken of de auto geschikt was voor onze werkzaamheden is hij getest op het laadvermogen in samenhang met het vermogen van de motor. De Renault had geen enkele moeite om de auto’s op de linker baan bij te houden, ondanks het geladen gewicht!

De Renault Master voelt aan als een betrouwbare bestelwagen welke van alle gemakken voorzien is en een zeer compleet interieur heeft. Ondanks het grote formaat voelde de bedrijfswagen aan als een wendbare en handzame auto voor de drukke steden. De Renault Master is zeker het overwegen waard bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen.

Graag bedank ik, namens ML Systems, Autohaag Zeeuw en Ivar voor de mogelijkheid om de bedrijfswagen te testen in het werkveld en Rijnstreek Business voor de uitnodiging.

De Testrijder
Mijn naam is Joost Holverda en ben werkzaam bij ML Systems te Noordwijkerhout. In mijn functie houd ik mij dagelijks bezig met de marketing en sales gecombineerd met de technische invulling van onze audiovisuele producties. Als audiovisueel bedrijf reizen wij het gehele land door om producties als beurzen, live-acts en de zakelijke markt te voorzien in hun technische audiovisuele wensen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *