Citroën New Jumpy: “Prima bevallen”

Merk en type testauto:
Citroën New Jumpy Club 120pk
Vanafprijs:
€ 17.000,-
Prijs van het getoonde model:
€ 25.050,-

Op de vroege ochtend van woensdag 5 oktober jl. ben ik namens Kooi Katwijk B.V. aanwezig bij de jaarlijkse Bedrijfswagentestdag van Rijnstreek Business. Na een kopje koffie, enkele leuke gesprekken met collega-ondernemers, een korte voorstelronde en een fotoshoot heb ik de nieuwe Citroën Jumpy mee gekregen van De Jong’s Autobedrijven uit Katwijk.

Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan door eigenaar Harold de Jong. Een uitgebreide uitleg heeft deze bus niet nodig. De instrumenten op het dashboard bedienen zich vanzelfsprekend; ik kon er prima mee overweg.

De Jumpy heeft zowel van buiten als van binnen een fraaie vormgeving. De afwerking is netjes en degelijk verzorgd. Ook het rijden met deze fraaie Jumpy is mij prima bevallen. Hij rijdt stabiel, heeft een prettige hoge zit en heeft een goede wegligging.

Ook de dode-hoek-sensoren in de buitenspiegels vielen mij op en zijn zeker zinvol. Verder beschikt de Jumpy over voldoende laadruimte. Ook de mogelijkheid om langere voorwerpen te transporteren door middel van het omhoog klappen van de passagiersstoel is zeer handig. Kortom, de Citroën Jumpy is een geschikte en functionele wagen voor het bedrijfsleven.

De Testrijder
Ik ben Robin Hoogervorst van Kooi Katwijk. In heel Nederland, maar ook daarbuiten, bouwen wij koel- en klimaatcellen plus een divers scala aan gerelateerde producten. De klanten die wij hebben zijn met name actief in de bloemensector in de Bollenstreek. Echter ook in de levensmiddelenindustrie hebben we al een groot aantal projecten afgeleverd. Klimaat gecontroleerde ruimtes leveren wij in elk gewenst formaat en op deze manier bedienen wij dan ook grote maar ook de kleine bedrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *