Tevreden klanten geven Rijschool Rijnland maar liefst een 8,5!

Marijke van Dam praat vol passie over Rijschool Rijnland, het bedrijf dat zij samen met haar broer en mede-eigenaar Dick Oudshoorn runt. “Buiten onze andere werkzaamheden binnen de rijschool om werken we zo’n twintig uur per week als instructeur”, zegt Van Dam. 

Een must, vindt de onderneemster uit Alphen aan den Rijn. “Dick en ik blijven (vracht)auto- en motorrijlessen geven, omdat we zo blijvend feeling houden met onze klanten én medewerkers.” De kick is door de jaren heen hetzelfde gebleven. ,,Het gaat er altijd weer om die man of vrouw achter het stuur aan zijn of haar papiertje te helpen.”

Zowel bij de particulieren als bij de bedrijven komen klanten naar Rijschool Rijnland toe, omdat iemand anders dat heeft aangeraden. “Niet voor niets heb ik al de eerste, tweede en derde generatie van een familie in mijn auto gehad”, benadrukt de trotse Van Dam de gigantische mond-tot-mondreclame. Met haar rijschool is ze lid van de BOVAG en als begrip in de regio neemt Rijschool Rijnland aan werkgroepen van die BOVAG deel.

De eigenares: “Een daarvan is de werkgroep ’kwaliteit’, waarin wij naar een transparantere opleiding streven, zodat ouders en bedrijven door in te loggen kunnen meekijken bij de lessen van hun kinderen of medewerkers. Ook pleiten wij voor een Verklaring Omtrent Gedrag voor alle rijinstructeurs.”

Dat de aanpak van Van Dam en Oudshoorn aanslaat, blijkt wel op de website klantenvertellen.nl. De tevreden klanten geven Rijschool Rijnland maar liefst een 8,5 en prijzen de vriendelijkheid van de rijinstructeurs, de flexibiliteit én professionaliteit van het bedrijf.

“Wij moeten en willen snel kunnen schakelen”, zegt Oudshoorn. “Zowel particulieren als bedrijven bellen of mailen en zien het liefst dat de lessen de volgende dag al beginnen.  Dat kunnen wij met bijna twintig instructeurs én vier medewerkers op de administratie waarmaken.”

De service van Rijschool Rijnland reikt steeds verder. ,,Voor de beroepschauffeurs verzorgen wij de code 95”, verduidelijkt Oudshoorn.  “Professionele chauffeurs krijgen op hun rijbewijs een aantekening van vakbekwaamheid. Vanaf volgend jaar geven wij onze zakelijke klanten als extra service direct toegang tot de gegevens van hun chauffeurs, zodat ze met een inlog een goed overzicht hebben van alle cursussen die hun medewerkers al hebben gedaan en nog kunnen of moeten doen.”

Rijschool Rijnland
Rijschool Rijnland is een familiebedrijf dat inmiddels 58 jaar bestaat. De rijschool biedt álle opleidingen en cursussen aan voor gemotoriseerd vervoer: van brommer tot vrachtwagencombinatie, maar ook op lagere scholen voor de dodehoekcursus bij de jeugd; verkeersveilheid ligt ons nauw aan het hart.  Bovendien onderwijst de rijschool álle specialismes en het omgaan met bijzondere omstandigheden. Denk daarbij van de herkeuring van ouderen, maar ook voor opleidingen bij dyslexie, ADD, ADHD of autisme.  Ook verzorgt de rijschool al 25 jaar BROEM-ritten in Alphen aan den Rijn en omstreken, die bestuurders boven de 50 jaar vrijwillig mogen volgen.  In Ter Aar heeft de school een ruim, nieuw onderkomen met eigen klaslokalen en een verhard buitenterrein, dat tevens door het CBR gebruikt wordt als examenlocatie.

Rijschool Rijnland
Geerweg 38A
2461 EB Ter Aar
T 0172 – 47 38 15
E administratie@rijschoolrijnland
I www.rijschoolrijnland.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *