BMW Z4: ‘Ultiem’

Voor een autojournalist, met regelmatig supermooie auto’s om je heen, is het gevaar groot dat je alles al gauw gewoon gaat vinden en dat is het natuurlijk helemaal niet.

Neem nu deze BMW Z4. Een fantastisch fraaie Roadster. Een ultieme sportieve tweezitter met een elegante lange neus en een korte kont. Je hoeft ook geen twee keer te kijken om hem te herkennen. Perfecte afwerking en een geweldig gebruik van hoogwaardige materialen in het interieur. Sublieme rijpositie achter het stuur en super-sportieve rij-eigenschappen. Kap los en ongeremd genieten, ook voor een autojournalist. En als dan ook Nina je medepassagier is, dan kan je met recht spreken van een ultiem Droom- of zeg maar Vroom-scenario.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *