De Sterkste Schakel Kring breidt uit

Al 24 jaar is Rijnstreek Business het toonaangevende zakenmagazine voor de regio’s Leiden, Alphen en de Duin & Bollenstreek. Meer dan 15.000 ondernemers, managers en bestuurders lezen tien keer per jaar het magazine, bezoeken de site of bezoeken onze zakelijke evenementen zoals de Sterkste Schakel Verkiezing. En met de Sterkste Schakel Kring gaan we nog een stapje verder.

De Kring is met niets te vergelijken wat er al in de regio is. Het is geen ondernemersclub, geen ontbijtclub, geen Lions Club, geen Businessclub. Nee, de Kring is van déze tijd. Een tijd die vraagt om een andere manier van ondernemen. Klantgericht ondernemen. Kringleden spelen op tijd in op de wensen en behoeften van de klant. Door conversie naar nieuwe producten en diensten, maar ook door het managen van het verwachtingspatroon van de klant. Kringleden laten zich niet verrassen door de klant. Zij verrassen de klant.

De Sterkste Schakel Kring breidt uit
Leden van de Kring nemen zitting in de jury en inspireren elkaar tijdens de ontmoetingen op bijzondere locaties in de regio, zoals tijdens een kookworkshop georganiseerd door Het Kookstation in Bodgraven. Ook waren Kringleden te gast in Grand Huis ter Duin tijdens een ‘preview’ van de Presidential Floor, waar beroemde gasten van het hotel hebben overnacht. Leden van de Kring ontmoeten elkaar regelmatig bij een leuke informele borrel, zoals de afsluitende borrel van de Rijnstreek Business Autotestdag of bij een bedrijfsbezoek, zoals het bezoek aan Sterkste Schakel Winnaar Gebr. Van der  Salm.

Het online platform kent een persoonlijke eigentijdse toegang tot alle leden van de Kring. Compleet met een bedrijfsprofiel, foto en persberichten. En het inschrijven voor evenementen was nog nooit zo eenvoudig. Alle publicaties van de Kring kunt u in elke uitgave teruglezen in Rijnstreek Business. De meest interessante en relevante berichten van Kringleden worden daarnaast doorgeplaatst op het online magazine.

Nieuwe leden
De Sterkste Schakel Kring breidt uit en mocht onlangs nieuwe leden verwelkomen zoals Praxis Noordwijk, RuimBaan Uitzendbureau, Fitnesscenter Jetts, Green Adventures, Van den Anker, Kuiters idee & organisatie, Wansink BV en Hans van Dalen Communicatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *