Van der Burg Hoveniers: “In een vroegtijdig stadium denken we mee”

Van der Burg Hoveniers is hard op weg naar zijn honderdste verjaardag. Op 1 januari 2018 is het zover, blijkt uit een oude akte van de Kamer van Koophandel die Rob van der Burg heeft opgedoken. Daarmee is het hoveniersbedrijf een van de oudste bedrijven van Rijnsburg.  Een interview.

“Vroeger was de tuin nog weleens de sluitpost op de begroting als mensen een nieuw huis of een bedrijfspand lieten bouwen,” zegt Rob van der Burg, eigenaar van Van der Burg Hoveniers in Rijnsburg. “Tegenwoordig denken we vaak al in een vroegtijdig stadium mee met de architect of de binnenhuisarchitect over de inrichting van de tuin. Daarmee zorg je dat het interieur en de tuin op elkaar zijn afgestemd en één geheel vormen. En tegelijkertijd bespaar je kosten, want grondwerk voor zowel de bouw als de tuin kun je in één keer doen. Ook dat is een groot voordeel voor klanten.”

Divers klantenbestand
Van der Burg hoveniers werkt voor zowel particuliere klanten als voor zakelijke opdrachtgevers. Hierbij gaat het om advies over de tuinaanleg, de aanleg zelf en het onderhouden en renoveren van tuinen. Het klantenbestand is heel divers: verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen, installatiebedrijven, autodealers, notarissen en andere bedrijven in het MKB-segment. Het liefst werkt het Rijnsburgse hoveniersbedrijf in de directe omgeving, maar de rode auto’s van Van der Burg zijn ook verder weg in de regio te vinden.

Automatische grasmaaiers
Rob: “We hebben korte lijnen en streven ernaar dat klanten altijd hetzelfde aanspreekpunt hebben. Dat is wel zo vertrouwd voor iedereen. Voordeel van een bedrijf als het onze, met zes man personeel, is dat je al het werk zelf kunt uitvoeren. Onze kracht is dat we het gehele pakket aanbieden: advies, ontwerp en uitvoering. De uitvoering is in de ruimste zin van het woord. We doen ook de aanleg van een sproei-installatie, de drainage, het straatwerk en de aanleg van de verlichting. En we leveren materialen voor het zelf onderhouden van je tuin, onder andere de automatische grasmaaiers die je in steeds meer tuinen ziet rijden.”

Van der Burg Hoveniers
Evertsenstraat 25
2231 RA Rijnsburg
T 071 – 408 48 42
E [email protected]
I www.vanderburghoveniers.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam