Elektro-technisch aannemer J. Koeleman: Altijd op zoek naar voordelig maatwerk

Het voormalige kantoor van ABN AMRO aan de Oegstgeesterweg in Rijnsburg tegenover supermarkt Hoogvliet wordt verbouwd tot appartementencomplex. Elektro-technisch aannemer J. Koeleman uit Rijnsburg begint er deze maand met de aanleg van elektrische installaties.  “Voor het eerst passen we voor dit werk een nieuwe techniek toe.”

Piet Jan Koeleman, sinds 1999 eigenaar van het gelijknamige ruim tachtig jaar oude familiebedrijf aan de Rijnsburgse Vliet (met winkel), verheugt zich op de nieuwe klus, die in mei start en in september wordt afgerond. “Gebruikelijk is dat we buizen gebruiken als we schakelaars, stopcontacten, lichtpunten en leidingen voor elektriciteit en telefonie aanleggen,” legt Koeleman uit.

Grote besparing
“Bij dit appartementencomplex gaan we voor het eerst werken met voorgefabriceerde componenten,” gaat Koeleman verder. “Dit bespaart minimaal vijftig procent op de loonkosten dankzij de kortere doorlooptijd, en dit kan misschien zelfs nog wel meer worden. Het is een nieuwe techniek die bedacht is door WAGO, producent van kabels en stekkers, en Attema, producent van kunststof onderdelen, twee van onze partnerbedrijven met wie we al meer dan veertig jaar samenwerken.”

De installatietechniek verandert, concludeert Piet Jan Koeleman. “Nog een voorbeeld: zo leggen we in het voormalige bankgebouw ook energiezuinige verlichting aan in de centrale ruimtes met behulp van led-lampen die automatisch dimmen als er niemand is.”

Genieten
Piet Jan Koeleman levert zijn diensten onder andere aan de circa twintig winkels van Tijsterman Bakkers en in woningen. Hij geniet zichtbaar van nieuwe technieken en laat dit graag zien, wat ook blijkt uit het feit dat hij lid is van het communicatieplatform van UNETO-VNI, ondernemersorganisatie voor de   installatiebranche en de technische detailhandel, en tevens uitgever van de site detechniekachternederland.nl waaraan Koeleman heeft meegewerkt.

Koeleman: “Het liefst bedenken we maatwerkoplossingen en oplossingen die goedkoper zijn dan bij andere leveranciers. Dan bied je meer dan een collega-installateur. Dit combineren we met snelle service in geval van storingen, want een bedrijf moet altijd door kunnen draaien.”

Nieuwe markten
Door deze manier van werken hoopt Koeleman de komende tijd nieuwe markten in het MKB-segment aan te boren. “We denken in oplossingen en vertalen dat in techniek, maar wel altijd op basis van wat de klant wil. Vandaar dat we veel aandacht besteden aan het inventariseren en gedegen onderbouwen van klantwensen.”

J. Koeleman – Elektro-technisch aannemer
Vliet Noord Zijde 56
2231 GP Rijnsburg
T 071 – 402 13 29
E [email protected]
I www.jkoeleman.nl
I www.detechniekachternederland.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam