D(e)ining 19: Genieten in een ongewongen sfeer

D(e)ining 19 is gelegen op een van de mooiste stukjes van het Katwijkse strand aan de uitmonding van de Oude Rijn.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u hier optimaal genieten van het strand met de mooie vergezichten die uitreiken over de Noordzee.

Gekenmerkt door de schitterende ligging en unieke uitstraling is dit de ideale plek om even af te koelen of na te genieten van een warme zomerdag. Ook op de koudere dagen wordt u warm onthaald na een frisse wandeling. Bij D(e)ining 19 kunt u genieten van verse Noordzeevis maar ook aan de vleesliefhebbers is gedacht. Kortom een menukaart met ruime keuze en een strandrestaurant voor iedereen, jong en oud.

D(e)ining 19
Boulevard Zeezijde 3, 2225 BB Katwijk
T 071 – 401 99 98
I www.deining19.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam